Drama: 20 sekunder fra plads i kredsfinale

2 x 20 sekunder: Inden for de første og sidste tyve sekunder rykkede Skolen på La Cours Vej rundt på det hele

Masser af kampe om bolden i en spændende kamp om pladsen i kredsfinalen. En kamp Skolen på La Cours Vej vandt efter 3-3 i ordinær tid og samlet 6-5 efter straffe. (Foto: Søren Møller)
Masser af kampe om bolden i en spændende kamp om pladsen i kredsfinalen. En kamp Skolen på La Cours Vej vandt efter 3-3 i ordinær tid og samlet 6-5 efter straffe. (Foto: Søren Møller)

Skolen på La Cours Vejs drenge åbnede og lukkede en fantastisk kamp mod Frydenhøjskolen.

Der skulle kun gå 20 sekunder, inden de førte 1-0, og til sidst, da der manglede 20 sekunder, ja så scorede de på straffespark så denne spændende sjette-runde kamp i det Storkøbenhavnske mod Frydenhøjskolen sluttede hele 3-3, og skulle så afgøres i straffesparkskonkurrence.

Fart på drengene
Men inden vi kom så vidt, fik vi en underholdende kamp, som begge hold kan være stolte af.

Se også: Grum sidste skanse

Inden kampen fortalte Frydenshøjs anfører Benjamion Kimani at det var et tab, at deres topscorer Ali Koyuncu var i karantæne, efter han så rødt i den sidste kamp:

- Men vi har jo fundet en afløser som er stor og robust, så vi håber det bedste, sagde Benjamin.

Det var nu mere den myreflittige Daniel Elahi som La Cours fik stiftet bekendskab med. Allerede efter to minutter fik han en dyb stikning, tog et træk ind i banen, og med et følt inderside spark fik han udlignet til 1-1.

Se også: Råber efter side 9-piger

De næste 20 minutter fik Frydenhøj mere og mere fat i spillet og midt i halvlegen havde Daniel et flot langskuds forsøg som dog prællede af på overliggeren. De sidste 10 minutter af første halvleg kom La Cour mere med i spillet, og kampen var på dette tidspunkt utrolig lige.

Frydede sig
Fra anden halvlegs start var det igen Frydenhøj, der havde overtaget og efter 40 minutter strøg Daniel igen igennem La Cours forsvaret, og han udplacerede med et fladt indersidespark La Cours målmand Tobias Hydeskov.

Og da anfører Benjamin lidt senere ihærdig kæmpede sig fri, efter et langt indkast og scorede til 3-1, ja så virkede det som om, kampen var afgjort.

Og netop på dette tidspunkt, talte Ekstra Bladets udsendte med Ali, som var udenfor med karantæne:

- Jeg er glad for, at drengene nu fører med 3-1, så har jeg mulighed for at være med i næste kamp.

Men hverken Ali og alle andre kunne forudse, hvad der skulle komme.

Inden kampen havde forsvars-dirigenten hos La Cour, Jonas Grum sagt:

- Vi spiller vores eget spil og tænker mere på at holde sammen og støtte hinanden.

- Nassim og jeg skiftes til at være anfører og i dag er det hans tur. Det er nok vores sammenhold, der gør os til et godt hold. Vi tror på det selv om vi skulle komme bagud, lød det altså fra La Cours Jonas Grum inden kampen.

Han skulle få ret
Det må siges at holde stik. Med kun syv minutter tilbage at spille i, fik La Cours en løs chance og Oskar Graversen satte bolden ind uden chance for Emil Rasmussen i Frydenhøj-målet.

Det var ikke de helt store chancer, La Cour spillede sig til i resten af kampen, men da der manglede 20 sekunder, fik de tilkendt et straffespark, som Thomas Rosenlund sikkert satte ind. Frydenhøj nåede kun lige at give bolden op, inden det hele var overstået og 3-3.

I straffesparkskonkurrencen var Skolen på La Cours Vej bedst og vandt den med 3-2.

Jonas fra La Cours Vej skole mente efterfølgende:

- Jeg troede sgu på det hele vejen, også selv om det holdt hårdt.

- Det er vores sammenhold, og at vi bare bliver ved og ved. Nu skal jeg hjem og læse om hvem vi kan møde i kredsfinalen, jeg er bare glad lige nu, lød det helt ekstatisk fra Jonas, der kunne hoppe tilbage og juble med drengene.

Se også: Sådan gik finalerne i 2014

1 af 6 Glade kammerater fra La Cours omfavner Tobias efter han tog det sidste straffespark. (Foto: Søren Møller)
2 af 6 (Foto: Søren Møller)
3 af 6 (Foto: Søren Møller)
4 af 6 (Foto: Søren Møller)
5 af 6 (Foto: Søren Møller)
6 af 6 Masser af kampe om bolden i en spændende kamp om pladsen i kredsfinalen. En kamp Skolen på La Cours Vej vandt efter 3-3 i ordinær tid og samlet 6-5 efter straffe. (Foto: Søren Møller)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere