Kilden til succes

Meget på spil: I en lidt nervøs kamp fik Kildegård Privatskole alligevel spillet sig videre til sjette runde

Kildegård Privatskolens målscorer til 3-0, Julius, får sig en lufttur. Julius løb også med fidusbamsen. (Foto: Lars Preben Jensen)
Kildegård Privatskolens målscorer til 3-0, Julius, får sig en lufttur. Julius løb også med fidusbamsen. (Foto: Lars Preben Jensen)

Vinderen af denne kamp mellem Kildegård Privatskole og Vadgård Skole ville gå videre til sjette runde. De var altså blot to kampe fra en kredsfinale.

Se også: Tre minutter var nok

Det stod klart, at vi var nået langt i turneringen, og at der var meget på spil. Begge hold havde respekt for hinanden.

Kildegårds anfører Oliver Levin udtalte før kampen, at de ville gå hele vejen til finalen:

- Vi har en rigtig god defensiv og har kun lukket et mål ind.

Vadgårds anfører Sander Fischer roste holdets offensiv og fremhævede deres dødbolde som et farligt våben.

Nervøs start
Kampen startede med overvægt i spillet til Kildegård Privatskole uden de helt store mål-chancer.

Kildegårds forsvar var meget stærke, og de havde helt styr på Vadgård Skoles topscorer Sander Fischer, nummer syv på topscorer-listen med otte mål.

Se også: Lynmålet der ikke blev scoret

Ligeledes styrede Kildegård midtbanen anført af Julius Thurøe. Hos Vadgårds kæmpede Daniel Lindhardt flot og var stort set over det hele.

Efter 27 minutter blev Jonathan Schmidt spillet fri på højrekanten med en dyb stikning. Jonathan kunne score til 1-0 bag en fremstormende Jesper Staugaard i Kildegård-målet. Vadgård Skole kunne derfor gå til pause foran 1-0.

Sammme recept
Anden halvleg var en tro kopi af første. Overvægt i spillet til Kildegård Privatskole, dog med en del flere chancer særligt efter dødbolde.

Det blev da også efter et frispark i højre side af Julius, som blev lagt ind i staffespraksfeltet, at Adrian Malmsteen fik sidste fod på og Kildegård var foran 2-0.

De sidste 15 minutter kom Vadgård Skole mere med, og de havde nogle få chancer, men Oliver Levin i målet hos Kildegård havde nogle gode redninger.

Se også: Oliver sprællemand

Tre minutter før tid kunne Julius Thurøe score til 3-0 på et frispark fra højre, som snød målmand Jesper Staugaard.

I næste kamp venter Pilegårdsskolen fra Amager. En kamp mere og så er de i kredsfinalen.

1 af 3 Anføre Oliver Kildegård Privatskole:- Vi håber at nå hele vejen til finalen. Vi har en god deffensiv og har kun lukket et mål ind. Vores midtbane er stærk og så har vi mange der kan score mål. (Foto: Lars Preben Jensen)
2 af 3 Anføre Sander Vadgård Skolen: - Vi ser ikke os selv som favoritter. Vores chance er vores gode offensiv og vores dødbolde. (Foto: Lars Preben Jensen)
3 af 3 Kildegård Privatskolens målscorer til 3-0, Julius, får sig en lufttur. Julius løb også med fidusbamsen. (Foto: Lars Preben Jensen)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere