TV: Haddy og Emma taler ud

Gode tabere: Brøndbyøsters Haddy Jammeh og Emma Thomsen smilede trods nederlaget

Haddy Jammeh. Brøndbyøsters eneste målscorer i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou)
Haddy Jammeh. Brøndbyøsters eneste målscorer i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou)

Kredsfinalen mellem Brøndbyøster skole og Nexø skole endte med en bornholmsk sejr på hele 5–1. Efter præmieoverrækkelsen talte vi med to af brøndbyøsterspillerne.

Brøndbyøsters enlige målscorer Haddy Jammeh og holdkammerat og anfører Emma Thomsen.

- Vi var dårligt organiseret i første halvleg og havde faktisk ikke meget ordentligt spil. Men det blev lidt bedre i anden halvleg, lød det fra Haddy.

Hør interviewet med Haddy her:

</p><p>Hun kunne dog glæde sig over at have stået for kampens eneste Brøndbyøster-scoring.</p><p>- Bolden lå lige pludselig fri i straffesparksfeltet, og jeg sparkede hårdt mod mål. Jeg tror den strejfede en Nexø spiller men den gik heldigvis i mål.</p><p><i>- Er du med næste år?</i></p><p>- Nej, det er jeg ikke så er jeg for gammel. Men heldigvis får jeg stadog spillet en massse fodbld i Brøndby IF.</p><a id="_30ab656b-92d5-4786-9dbf-8f32d0f7128f" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/storkoebenhavn/article4588575.ece">Brøndby til benet</a><br /><br /><p><b>Midtbanegeneralen</b><br />Emma Thomsen, som arbejdede hårdt gennem hele kampen udtalte:</p><p>- Det stemte bare ikke i dag. Det er ærgerligt at tabe, men i dag var der bare intet at gøre.</p><p>Men derudover var Emma bare glad for at have fået oplvelsen sammen med de andre spillere:</p><p>- Jeg elsker det (skolefodbold, red.), det giver en masse gode oplevelser og man spiller med mange forskellige spillere.</p><p>Også blev Emma skolefodbold-år oven i købet krydret med en fidusamse.</p><p>- Jeg var meget overrasket, for jeg har fået en, så jeg regnede ikke med at få flere.</p><a id="_ce0fc18b-6e07-4728-91f3-562599372510" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/storkoebenhavn/article4823825.ece">TV: Brøndbyøster-tøser driblede i kredsfinalen</a><br /><br /><p>Men dagens modstander, og især Caroline Jacobsen, var for stor en mudfuld.</p><p>- Jeg kender hende godt, hun har været og trænet med os i Brøndby og hun er også på unionssamlingen for U15 spillere, lød det fra Haddy.</p><p>Og Emma fortsatte:</p><p>- Hun er kniv-skarp og næsten umulig at holde.</p><p>- Hun scorede vist også et par kasser i dag, sagde Emma med et skævt smil.</p><p><b>Hør interviewet med Emma her:</b></p><p><iframe width="640" height="390" src="//www.youtube.com/embed/V6FO2Ejjed0" frameborder="0" allowfullscreen="" /></p><p>Også Emmas nskolefodboldeventyr slutter med pladsen i kredsfinalen.</p><p>- Nu er min skolefodbold-tid forbi.</p><p>- Men jeg håber da, I kan se mig på et af Brøndby IFs ungdomshold, hvor jeg har spillet længe.</p><p>- Jeg startede, da jeg var syv år, så det er blevet til en lang række år med fodbold, sluttede Emma.</p><p>Og de to piger kunne smutte ud til kammeraterne, der trods alt, stadig smilede.</p><a id="_ee3ad481-3aa6-42a7-bfc4-76bfcc413f1d" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 2 Anfører Emma Thomsen. (Foto: Henrik Schou)
2 af 2 Haddy Jammeh. Brøndbyøsters eneste målscorer i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere