TV: - Vi lossede jo bare bolden op til Caro

Ærlig snak: Lærke Hansen var ikke tilfreds, trods Nexø-sejr på 5-1

Lærke Hansen (lyserød) var ikke tilfreds til trods for en 5-1 sejr. (Foto: Henrik Schou)
Lærke Hansen (lyserød) var ikke tilfreds til trods for en 5-1 sejr. (Foto: Henrik Schou)

En af de bornholmske kantspillere Lærke Hansen var ikke helt tilfreds med spillet i dagens kamp, men hun var super glad for sejren i dagens kredsfinale.

Se de fede billeder fra kampen her:

De lyserøde bold-darlings fra Nexø Skole spillede sig i tredje slutrunde i træk, da de vandt 5-1 over Brøndbyøster Skole i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou) Gallerier Galleri: Brøndbyøster Skole - Nexø Skole (kredsfinale)

Med trøjen klistret godt til fra jubelscenerne med Carlsberg sport fortalte hun, at den kamp nok var det værste, de havde spillet:

- Vi lossede jo bare bolden op til Caro (Caroline Jacobsen, red.), og så kunne vi andre stå og se på, at hun lavede alt arbejdet og lavede (næsten) alle målene.

- Det var ikke godt nok. Vi er altså bedre end det, vi viste i dag. Jeg ved ikke, hvad der gik af os i dag, men vi vandt heldigvis, og det er jeg og holdet superglade for.

Hør interviewet med Lærke her:

</p><p>Dog var der en smule anerkendelse at finde hos Lærke:</p><p>- Og helt ringe kan vi jo ikke være, når vi spiller dårligt, og alligevel vinder 5-1, sagde Lærke samtidig med, at humøret steg et par grader.</p><a id="_9b2512c3-7449-4f4d-b889-774be3708f80" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/storkoebenhavn/article4824167.ece">TV: Bornholmske piger vil i endnu en finale</a><br /><br /><p>Lærke fra 7. klasse er med for anden gang på dette stjernehold. Hun spiller sin klubfodbold i Poulsker. De kan noget i de små bornholmske klubber tæt på Nexø. For et par år siden havde Nexø-holdet to andre profiler i Line og Thea. De spillede begge i Pedersker.</p><a id="_295d3fd8-84c2-4b69-88d1-59d06b708f8c" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/storkoebenhavn/article4591528.ece">TV: Den bornholmske talentfabrik</a><br /><br /><p>På spørgsmålet om holdets eventuelle svagheder, var Lærke også klar i mælet:</p><p>- Vores forsvarsspil kan godt forbedres, og selvom vores nye målpige Sara Kofoed gør det godt, så er det ikke det samme som det var med Zindie (sidste års keeper, red.)</p><p>- Der havde vi alle aftaler på plads, og det skal vi i hvert fald arbejde mere med, inden forårets kampe, og vi håber på at være med til det sidste.</p><p>- I år skal det være vores tur, nåede Lærke at sige, inden hun smuttede ind for at vaske dagens sodavandssprøjt af sig.</p><a id="_e8cee2d2-dae6-4b3e-b51c-3be3dcf9e2ba" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 5 Lærke Hansen alene i verden (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 Lærke Hansen godt presset af de grønne Brøndbyøster-spillere. (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 Lærke Hansen kæmpede for det, selvom Nexø hele tiden havde styr på det. (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Lærke Hansen (lyserød) var ikke tilfreds til trods for en 5-1 sejr. (Foto: Henrik Schou)