TV: 13-årig scorede fire mål og kom i sit tredje slutspil på stribe

Uhyggelig farlig: Caroline Jacobsen har en vanvittig rutine med vigtige kampe trods sin unge alder

Hun ser op og leder ofte efter Aja eller målet. En af de to.  (Foto: Henrik Schou)
Hun ser op og leder ofte efter Aja eller målet. En af de to. (Foto: Henrik Schou)

FREDERIKSBERG (Ekstra Bladet): Da Caroline ude på Pilegårdsskolen på Amager for to år siden blev tvunget ned for at sparke det sidste og afgørende straffespark, der havde hun det ikke godt. Hun rystede og græd. Hun ville bare ikke sparke. Men hun skulle. De regnede med hende. Pigen på de 11 år.

Sjældent har man vist set en spiller tude så meget over at score et mål, for selvfølgelig scorede hun da. Det er blevet til i alt 33 mål for den blonde pige, der år efter år viser mere og mere af sit enorme talent frem for os alle.

Se også: Galleri: Brøndbyøster Skole - Nexø Skole (kredsfinale)

Samler ind
- Vi har et godt hold. Men i forsvaret har vi ikke samme styrke, som der er på midtbanen. Men de gør det fint. De kan godt blive lidt usikre, hvis de bliver presset, forklarer Caroline efter endnu en vundet kredsfinale.

Mens hun står med sin guldmedalje og ser ned på den, så er hun lidt i tvivl om det samlede regnestykke på den front med Ekstra Bladet Skolefodbold.

- Det er jo tre guldmedaljer, så er det tre fidusbamser og vist 9-10 støvleposer for først scoret mål. Dem samler jeg på, så kan jeg til sidste dele ud til et hold fodboldhold, siger hun og storgriner.

Se også: TV: Skaftet helt i bundSe også: TV: - Vi lossede jo bare bolden op til Caro

Elsker at score
Mange af pigerne spiller i Nexø Boldklub og kender derfra hinanden rigtig godt. Dog er samspillet med anfører Aja Skafte i særklasse det bedste på holdet. Caroline er allerede løbet, når Aja får fat i bolden og vender spillet. De to har en indbyrdes forståelse, der nærmest er garant for mål.

- Det er så fedt at score. Jeg er så glad for at kunne hjælpe holdet. Samtidig med at lyset slukkes hos modstanderne, siger hun med et bestemt smil. Den unge pige vil gerne spille pænt fodbold, men hun vil helst vinde.

HØR CAROLINE FORTÆLLE OM SPARKET SOM 11-ÅRIG OG MEGET MERE HER:

</p><a id="_27183409-dd03-48d2-9817-922b5b68b7d6" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/storkoebenhavn/article4599985.ece">TV: Fejrer sejren i Tivoli</a><br /><br />

1 af 5 Caroline slikker sig om munden med udsigten til at skulle spille sin tredje kvartfinale på tre år. Fornemt. (Foto: Henrik Schou)
2 af 5 Aja Skafte i kontrol på midtbanen. (Foto: Henrik Schou)
3 af 5 Endnu en scoring. (Foto: Henrik Schou)
4 af 5 Den stakkels Brøndby-keeper glemmer sent Caroline. (Foto: Henrik Schou)
5 af 5 Hun ser op og leder ofte efter Aja eller målet. En af de to. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere