Anfører ikke egoistisk nok

Godt blik for spillet: La Cours Nassim har (for) ofte øje for medspillerne

Nassim faldt et par gange ud af kampen, men var for det meste fokuseret. (Foto: Henrik Schou)
Nassim faldt et par gange ud af kampen, men var for det meste fokuseret. (Foto: Henrik Schou)

- Det var det bedste hold, som vandt i dag, var første kommentar fra Nassim Djemal efter kredsfinale-nederlag til Kildegård Privatskole.

- Vi var ikke på niveau i dag - vi kan præstere meget bedre. Og så var vi slet ikke forudseende nok, forklarerde Nassim.

Kom under pres fra start
De blev sat til vægs med et 4-0-nederlag.

- Vi sad ikke hurtigt nok i dem med vores tacklinger, og vi brugte slet ikke vores fysik, og så kørte de med os.

Se også: SLUT: La Cour sat til vægs

- De får deres første mål på en forsvarsfejl. Det går vi lidt ned på, og inden vi kommer op igen, har de scoret to gange til. Tre mål på fem minutter lige før pausen - det er hård kost.

Nassim er anfører for sit hold, og han havde da også nok at se til i pausen. Først måtte han sætte en af sine medspillere grundigt på plads, da denne højlydt brokkede sig og kylede en vandflaske ned i jorden.

- Den slags har vi ikke brug for, sagde Nassim efter kampen.

- Jeg forsøger at give dem gejst med et positivt setup. Og han fulgte da også skideballen op med positive kommentarer til sin ophidsede kammerat.

Fik ro på
- Læg det bag jer, lød Nassims ord til medspillerne.

- Vi har for meget respekt for dem. Brug jeres muskler og gå ned i dem første gang. Der er for stor afstand mellem de to kæder, så vi sætter Simon Selvik til at binde dem sammen. Det er en ny halvleg, og det drejer sig kun om tre mål på 30 minutter. Vi har gjort det før, og jeg ved, at vi kan, lød de opmuntrende ord fra anføreren, som er træner for skoleholdet sammen med Jonas Grum.

Se også: Grum skæbne

- Det blev bedre i anden halvleg men ikke godt nok, fortalte Nassim efter kampen.

- Vi kom mere rundt om dem, men de er større og fysisk mere stærke end os. De var bare de bedste i dag.

Fik fidusen
Nassim var nu også den bedste i dag - i hvert fald på sit eget hold.

- Jeg ved ikke, om jeg har fortjent den fidusbamse, sagde han beskedent.

- Jeg forsøgte at gøre mit bedste, men jeg faldt lidt ud af kampen et par gange. Jeg skulle nok have forsøgt lidt flere afslutninger selv fra distancen.

- Jeg ved godt, at det er min svaghed, at jeg hellere vil sætte mine kammerater op med en stikning end at afslutte selv. Jeg har det samme problem på klubholdet (B93 U17, 1. division, red.), hvor jeg spiller på kanten eller som 9'er. Jeg arbejder på, at jeg skal være mere egoistisk og kynisk, når muligheden er der.

Se også: Tjek medaljen: Den spilles der om

Tiden med skolefodbold vil profilen huske tilbage på med glæde.

- Det har været en kæmpe oplevelse at være med i skolefodbolden. Vi har tit været bagud, men vi har kæmpet som hold og slået os igennem til kredsfinalen. Det er da flot at nå så langt. Vi har skrevet historie for vores skole, sagde Nassim stolt.

- Vi har planlagt at spise sammen efter kampen. Vi havde jo håbet på at fejre en sejr, men nu må vi lægge skuffelsen væk og fejre sølvmedaljerne. Jeg vil i hvert fald gøre mit til, at vi får en rigtig god dag, sluttede den sympatiske anfører.

Se også: Sådan gik finalerne i 2014

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere