TV: Sikre Julius: - Vi går hele vejen

Klar på det hele: Kildegården har en stærk defensiv at gå ud fra

Julius i flyvende stil. (Foto: Henrik Schou)
Julius i flyvende stil. (Foto: Henrik Schou)

Ser man Kildegård Privatskoles drengehold spille, får man hurtigt fornemmelsen af, at det måske er muligt at gå hele vejen.

Se fakta om kampen

Mange at vælge imellem
Skolen er nemlig yderst privilegeret, når det kommer til gode fodboldspillere. En af dem er den fremragende boldsikre Julius Thurøe, der spiller i midterforsvaret på det stærke hold. Julius, der er venstrebenet, har et overblik, de fleste forsvarsspillere må misunde ham.

Hans evne til at læse spillet, gør angrebsspillerne nervøse.

Se også: TV: Maskotten bænket

I kredsfinalen var det så Skolen På La Cour Vej, der skulle opleve hans kompetencer. Med en enkelt assist og ingen indkasserede mål for Kildegården, var Julius en vigtig faktor i den fornemme 4-0-sejr i den bidende kulde, hvor Kildegård Privatskole dominerede fra kampens begyndelse.

Se også: Sikker sejr i næstsidste kredsfinale

- Vi spiller rigtig god og underholdene fodbold i dag, slog Julius fast med guldmedaljen hængende om halsen.

Rigtig god underholdning
Det kan man kun give Julius ret i, for med det chanceskabende offensive og en defensiv, der ikke gav mange chancer væk, var der underholdning for alle pengene.

- Vi fik lukket dem rigtig godt ned i dag. Vi vidste, de havde nogle stærke offensive spillere, som vi skulle passe på, lød det videre fra Julius.

Se de mange fotos fra kampen:

Se også: Galleri: Skolen på La Cours Vej - Kildegård Privatskole

Med den indstilling kan man ikke være i tvivl om, at Kildegård Privatskole er godt forberedte på alle typer spillere. Julius Thurøe var da også godt forberedt i kredsfinalen. Hele holdet havde en god dag på kontoret.

Se også: SLUT: La Cour sat til vægs

- Det var vores bedste kamp i dag - både defensivt og offensivt, pointerede han.

Hør interview med Julius her:

</p><p>Selvtilliden var ikke kun at spore på banen. Efter kampen var Julius ikke bleg for at udtale sig om forventningerne til de kommende kampe:</p><p>- Vi forventer at fortsætte med at spille underholdende og gå hele vejen.</p><p>De har i hvert fald noget at have optimismen og selvtilliden i.</p><a id="_2ae871ed-77ec-4529-88e8-cb4a88ec6bac" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 3 Nassim kommer ikke forbi. (Foto: Henrik Schou)
2 af 3 Der blev gået til den på kunstgræsset i kulden. Her en duel mellem Thomas Rosenlund (tv.) og Frederik Bøchner. (Foto: Henrik Schou)
3 af 3 Julius i flyvende stil. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere