TV: Klippen Kildegård

Står skarp: Hellerup-drenge leverede virkelig i kredsfinalen

Frederik Bøchner (nr. 8) omringet af Jonas Grum og Simon Voss. (Foto: Henrik Schou)
Frederik Bøchner (nr. 8) omringet af Jonas Grum og Simon Voss. (Foto: Henrik Schou)

Det lå i kortene, at det skulle blive en underholdende fodboldkamp på Frederiksberg, da Skolen på La Cours Vej tog imod gæsterne fra Kildegård Privatskole til en hæsblæsende kredsfinale.

Se også: SLUT: La Cour sat til vægs

Fik det svært i forsvaret
Vi fik da også underholdning fra kampens start, hvor hjemmeholdet La Cour så noget nervøse ud. Især i de bagerste rækker fik de tidligt i kampen problemer med at holde styr på Jonathan Schmidt og angrebs-kollegaen Asger Kvist.

Udover de hurtige angribere havde Kildegård Privatskole og en fremragende midtbane. En af spillerne der var Oliver Danielsen, der efter blot tre minutter fik testet hjemmeholdets målmand, men uheldigvis for Oliver røg skuddet en meters penge forbi målet.

Se de mange fotos fra kampen:

Se også: Galleri: Skolen på La Cours Vej - Kildegård Privatskole

To minutter senere ville Jonathan Schmidt også forsøge sig, og efter et par hurtige pasninger med Asger Kvist, kom han alene med Tobias Hydeskov i La Cour-målet. Han hev en pragtredning ud af ærmet.

Se også: TV: Maskotten bænket

Efter denne store chance til Jonathan Schmidt formåede gæsterne fra Kildegård Privatskole at holdet presset på de rundtossede hjemme-drenge.

Med en fremragende midtbane i form af Oliver Danielsen og dagens bedste mand, Gustav Kaspersen, var det bare et spørgsmål om tid, før der skulle gå hul på bylden.

Så skete det
Efter endnu et angreb kom kampens nok mest kontroversielle situation. Jonathan Schmidt arbejdede sig ihærdigt igennem tre forsvarspillere, og med lidt held fik han bolden med sig og blev efterfølgende nedlagt.

Ingen var i tvivl - et klokkeklart straffespark. Men dommeren vinkede afværgende og beordrede Jonathan Schmidt på benene igen. Dette gav dog angriberen en større lyst til at komme på tavlen, og efter 23 minutter kunne Frederik Bøchner spille Jonathan Schmidt fri på kanten af feltet. Med en sten sikker højrepote kunne den hurtige og letbenede angriber scorer til stor forløsning for gæsterne, der uden tvivl havde arbejdet hårdt for dette mål.

Se også: Tjek medaljen: Den spilles der om

Dette var bare starten på en dominans fra gæsterne, og blot to minutter efter kunne den hårdt arbejdende playmaker Oliver Danielsen udbygge føringen til 2-0 til Kildegård. Med et fremragende overblik og en elegant dribletur kunne han sikkert og fortjent score det, han betegner som et af de bedre mål i hans forholdsvis korte fodboldkarriere.

- Man skal aldrig håne modstanderen, men vi gav dem et par flade i dag, sagde han efter kampen.

Der skulle da også kun gå yderligere tre minutter, før vi skulle se selvtilliden blomstre hos udeholdet igen. Denne gang var det den solide forsvarskrumtap, der var sendt frem for at sparke hjørnesparket, og med et fremragende venstreben kunne han sætte bolden ind i panden på holdkammeraten Tobias Korch, der mellem venner og fjender kom højst og kunne score til 3-0. Som Tobias sagde efter kampen:

- Da jeg så indlægget, vidste jeg, der var mål.

Grund til glæde
Der var ren glæde og fokus i pausen fra Kildegård Privatskole, og det skulle vise sig at fortsætte i anden halvleg, hvor i særdelshed midtbane-generalen Gustav Kaspersen viste hans vigtighed for holdet. Gustav Kaspersen formåede kampen igennem at levere en magtdemonstration på den defensive midtbane. Han lukkede af for Skolen på La Cour Vej, og skulle de en enkelt gang eller to komme igennem, stod forsvarsspilleren Julius Thurøe i vejen til. Det skete til stor frustration for hjemmeholdets anfører Nassim Djemai, der kampen igennem optimistisk knoklede mod det solide forsvarsspil fra Kildegård Privatskole.

Hør vinderne synge sejren hjem:

</p><p>13 minutter inde i anden halvleg fik vi set et fremragende løb fra Jonathan Schmidt, der løb fra alt og alle og kunne koldblodigt sende bolden i mål til slutresultatet 4-0.</p><a id="_857bb01f-8ef8-4e66-9027-42346a218a20" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/saadan-gik-finalerne-i-2014/4698445">Sådan gik finalerne i Farum</a><br /><br />

1 af 4 Niks, her kommer du ikke forbi. (Foto: Henrik Schou)
2 af 4 Vinderne jubler efter kampen. (Foto: Henrik Schou)
3 af 4 Jonathan scorer for Kildegård. (Foto: Henrik Schou)
4 af 4 Frederik Bøchner (nr. 8) omringet af Jonas Grum og Simon Voss. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere