TV: Se pandebåndet få kæmpe ros af træneren

Kildne knægte: Højt humør og klapsalver i rundkredsen hos Kildegård Privatskole

Jagtet bagfra, men Gustav bevarer roen og kommer fornuftigt af med bolden. (Foto:Henrik Schou)
Jagtet bagfra, men Gustav bevarer roen og kommer fornuftigt af med bolden. (Foto:Henrik Schou)

FREDERIKSBERG (Ekstra Bladet): Den lille fyr havde faktisk ikke brug for det røde pandebånd for at skille sig ud. Ingen var i tvivl om, at han var på banen. Gustav Kaspersen var ganske enkelt her, der og alle vegne. En arbejdsindsats som alle på Frederiksberg Stadion lagde mærke til i 4-0 sejren over Skolen på La Cours Vej.

Godt nok var der koldt, og isen havde lagt sig på det nye kunstgræs. Men gæsterne havde i den grad bragt lidt med at varme sig på. En af dem var Gustav, der i pausen foran 3-0 fik stor ros af sit hold og især træneren.

SE KLIPPET FRA PAUSEN HER:

</p><p><b>Fri i marts</b><br /> Kildegård Privatskole har spillet 21 kampe de sidste tre år, hvor de har nået tre kredsfinaler i Storkøbenhavn på stribe. Ligesom for to år siden er de nu klar til at spille med til marts om en plads i den prestigefyldte finale i verdens største skoleturnering, Ekstra Bladet Skolefodbold.</p><p>En af flere profiler er unge Gustav. Han skinnede om kap med solen umiddelbart efter sidste fløjt, hvor den stensikre plads i forårets kvartfinaler var i hus. Han vidste nemlig godt, at den han havde leveret varen.</p><p>- Jeg spillede en virkelig god kamp i dag, sagde han uden omsvøb og for en gangs skyld lige fra hjertet fra en fodboldspiller. Dejligt at høre, og han var klar til at uddybe:</p><p>- Jeg kæmper godt inde på midtbanen, hvor jeg får sat mig godt igennem. Og så får jeg placeret mig fornuftigt også.</p><p>En korrekt analyse fra den 14-årige knægt. Gustav skal i marts (uge 13) sammen med gutterne forsøge at tage to skridt frem mod noget af det mest ultimative for unge knægte indenfor fodbolden.</p><a id="_bb394a50-73f7-4e4c-a368-41187f800550" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/gallerier/article4600854.ece">Galleri: Skolen på La Cours Vej - Kildegård Privatskole</a><br /><br /><br /><br /><a id="_7ce653ce-b636-4197-aacc-433b493bbd61" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/storkoebenhavn/article4600879.ece">TV: Forudser store ting fra Kildegård</a><br /><br /><p><b>Mini i kassen</b><br /> Lige der efter den stensikre sejr ville profilen dog gerne forsøge at analysere kampen lidt:</p><p>- Vi har en rigtig god keeper og en rigtig skarp angriber. Og som I også har skrevet på Ekstra Bladet, så kan Oliver Levin på mål jo bare sparke den op til Jonathan Schmidt. Han hamrer den så i kassen. Så simpelt er det faktisk, siger han med et stort smil.</p><p>Den lange angriber med det forpligtende 10-tal på ryggen har et specielt øgenavn, nu han er den højeste på de fleste boldbaner i den aldersgruppe. De kalder ham for 'Mini' - stor eller mini, pyt med det. Knægten kan score mål. Og er godt til det.</p><p><b>HØR GUSTAV FORTÆLLE OM KAMPEN OG MEGET MERE HER:</b></p><p><iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/qr50f_48hkk?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen="" /></p><a id="_3db3a134-d905-4f4e-be92-628bfc4ed12d" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/storkoebenhavn/article4600870.ece">TV: Klasse-keeper: - Vi burde have vundet større</a><br /><br /><br /><br /><a id="_9fca619a-9ac4-4016-a209-04e68faf5ca1" href="https://ekstrabladet.dk/skolefodbold/nyheder/storkoebenhavn/article4600871.ece">TV: Sikre Julius: - Vi går hele vejen</a><br /><br />

1 af 5 Gustav kan sagtens hoppe højt. (Foto:Henrik Schou)
2 af 5 En tæmning af Gustav, som så fører bolden hurtigt frem. (Foto:Henrik Schou)
3 af 5 Gutterne klar til kamp til foråret. (Foto:Henrik Schou)
4 af 5 Til drengenes sidste kamp i var der dommer-trio på. Ført an af Michael Kofoed her. (Foto:Henrik Schou)
5 af 5 Jagtet bagfra, men Gustav bevarer roen og kommer fornuftigt af med bolden. (Foto:Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere