Agnes scorede syv mål i 10-0-sejr

Målnæse: En af sidste års skarpeste piger fortsatte hvor hun slap

Johannesskolens keeper, Anne Sophie Hansen, fik fairplay-håndklædet. (Foto: Lars Preben Nielsen)
Johannesskolens keeper, Anne Sophie Hansen, fik fairplay-håndklædet. (Foto: Lars Preben Nielsen)

En af sidste års mest scorende piger med 20 mål, Johannesskolens Agnes Høybye, er godt på vej op af topscorerlisten igen i år.

Agnes, der til dagligt spiller på Brøndbys U18 piger, er godt på vej til titlen som årets pigetopscorer i Ekstra Bladet Skolefodbold 2014/15.

Se kampfakta

Scorede på frispark
Johannesskolens mødte La Cours Vejs piger. Agnes åbnede scoringen til 1-0 efter fire minutter direkte på frispark 10 meter uden for feltet. Derefter overlod Agnes målscoringen til først Mathilde Dollas til 2-0 og derefter Chabrina Hansen til 3 og 4 -0. Agnes sluttede 1. halvleg som hun startede nemlig med en scoring til 5-0.

Se også: Sådan finder du programmet

I anden halvleg startede Agnes sit one man-show og scorede fem kasser til.

Selv om det var Agnes her, der og alle vegne var det det en anden der hele tide blev talt om blandt tilskuerne nemlig, Anne Sophie Hansen i målet hos Johannesskolen.

Se også: Her vælter det ind med kasser

Anne Sophie har nemlig aldrig spillet fodbold før. Hun går til svømning. Men da holdet manglede en målmand trak Anne Sophie handskerne på. I hele kampen havde Anne Sophie 15 redninger.

Pigerne fra Johannesskolen kæmpede hele kampen alt hvad de kunne , men forgæves. Fairpllay-prisen gik til Anne Sophie Hansen fra Johannesskolen for at hente bolden selvom der var hjørne til modstanderen.

Se også: TV: Luften gik af ballonen

Anne-Sophie fik også fidusbamsen, mens Nanna Johansens fik fidusbamsen hos Skolen på La Cours vej.

Følg os på Facebook