Kamp om fidusbamsen

Talent: De to dygtige spillere kæmpede om bamsen

Maria Hansen Ransborg og Cecilie Skov Obe fra Husum Skole. (Foto: Hans Balslev)
Maria Hansen Ransborg og Cecilie Skov Obe fra Husum Skole. (Foto: Hans Balslev)

Pigekampen mellem Brønshøj Skole og Husum Skole blev fortjent vundet af Husum Skole 7-0.

Se kampfakta

De to bemærkelsesværdige
Der var mange gode spillere på Husum Skoles hold, men to spillere var særlig gode. Holdets anfører, Cecilie Skov Obe, var i første halvleg i forsvaret, og ved hendes taklinger og indgriben var der ikke mange muligheder for Brønshøj Skoles angribere at komme igennem. Ligeledes har Cecilie en fantastisk skudkraft, og ligeledes løber hun godt med en bold. I anden halvleg var Cecilie placeret i angrebet, og hun fik da scoret et mål, men hun havde også mange skud, som gik direkte på målmanden.

Se også: Zouzou sørgede for hævn

En anden spiller på Husum Skoles hold, Maria Hansen Ransborg, løber virkeligt godt og hurtig, samtidig med, at hun er god teknisk. Derudover placerer hun sig virkeligt godt, så hun er klar til at modtage bolden, og Maria scorede også to mål.

Hvem vinder bamsen
Da det skulle gøres op, hvem der skulle have Fidusbamsen, så blev det Marias teknik, der gjorde udslaget, så Maria fik fidusbamsen.

Maria og Cecilie spiller begge i Husum Fodboldklub, og det er første år for dem begge at være med i Skolefodbold. Det skyldes, at Husum Skole de sidste par år ikke har haft et pigehold med i Skolefodbold.

Cecilie går i 9. klasse og Maria går i 8. klasse, og de håber begge, at deres hold når langt i årets Skolefodbold.

Se også: Tændt hjemmehold