Tove slog Oehlenschlæger

Kæmpe sejr: Der var ingen tvivl - Toves drenge var overlegne

Fart over feltet. (Foto: Søren Møller)
Fart over feltet. (Foto: Søren Møller)

To lokalrivaler skulle udkæmpe deres første kamp, og der var ingen slinger i valsen. Tove Ditlevsens Skole vandt sikkert med 15 – 0 over Oehlenschlægersgades Skole.

Se kampfakta

Der var fra første fløjt ingen tvivl om, hvor det bar hen. Langt de fleste af drengene fra vinderholdet har gået til fodbold igennem flere år modsat hjemmeholdet. Anfører Adam Jakobsen, som spiller i Frem, fortalte, at de havde en taktik med at gå langt op og presse og erobre boldene hurtigt. Dette gav potte allerede efter tre minutters spil, hvor anføreren selv med en behersket inderside bragte sit hold foran 1–0.

Se også: Tændt hjemmehold  

Ingen vej tilbage
Derefter så de sig ikke tilbage, selv om de kun førte med 4–0 i pausen. Der fik drengene fra Ditlevsens skole at vide af deres træner, at de skulle sprede spillet endnu mere ud over kanterne. Om det var det, der hjalp, eller om det var et mere og mere opgivende hjemmehold, skal være usagt. Men mange mål blev det til selv om en velspillende målmand Milton Dybdahl Dam, bamsevinder, gjorde sit bedste.

- Det var nok lidt for nemt i dag, mente Adam og ja, de skal nok være mere skarpe oppe foran næste gang, for det er ikke hver dag, man får så mange chancer.

Se også: To røde kort i 11-0-afklapsning

På midtbanen havde de Peter Jensen, som godt nok ikke scorede men dirigerede spillet på en sådan måde, at han blev det naturlige bamse-vinder valg. Fairplay håndklædet gik til Oehlenschlægers Bilal Ilyas.

Se også: Agnes scorede syv mål i 10-0-sejr

1 af 3 (Foto: Søren Møller)
2 af 3 (Foto: Søren Møller)
3 af 3 Fart over feltet. (Foto: Søren Møller)