Kvikke på tæerne

Godt humør: To pigehold spillede en fair og jævnbyrdig kamp

En glad Kvikmark-bænk. (Foto: Keld Juhl)
En glad Kvikmark-bænk. (Foto: Keld Juhl)

Dagens kamp i Gentofte bød på fantastisk humør fra de to hold, Kvikmarken og Skovsgårdsskolen.

Se kampfakta

Intens fight
Spillet bar præg af at ingen af holdene havde nogen med der normalt spiller fodbold. Det gjorde ikke oplevelsen mindre for spillerne. De gik alle til den, og der blev holdt aftaler og alle gjorde deres til at få en god kamp.

Allerede fra start var Kvikmarken kvikke og den første chance faldt efter tre minutter. Det fik Skovgårdsskolen til at stille sig på de pladser de havde fået. Fire i forvaret og tre fremme, og det i bogstaveligste forstand.

Se også: TV: Se indirekte frispark

Et par off-sides
Desværre medførte det et par off-side domme. Torben, deres lærer, prøvede at få dem til at forstå det, hvilket fik spillerne på Kvikmarkens bænk til at små mumle. Til sidst fik de spurgt deres lærer, Thomas:

- Hvad er off-side?

Thomas forklarede dette til Mathilde, Malene og Liv.

Se også: Det går ikke altid som fortjent

Bølgede frem og tilbage
Spillet bølgede frem og tilbage med flere chancer i begge ender. Men ikke noget de to målmænd ikke kunne klare. Stort set ingen frispark og meget sjældent at bolden var ude af spil. Lidt inde i anden halvleg faldt første og eneste mål.

Det brændte dog en del på ved Kvikmarkens mål til sidst, men de holdt stand. En klar forbedring fra de sidste års førsterunde-resultat hvor man havde tabt med 19-0.

Følg os på Facebook

1 af 2 Skovgård-pigerne holdt i den grad deres positioner. (Foto: Keld Juhl)
2 af 2 En glad Kvikmark-bænk. (Foto: Keld Juhl)