Skovbrynet fik ikke revanche

Ærgerligt: Trods store forhåbninger, blev det ikke til sejr

Kamp til stregen. (Foto: Søren Møller)
Kamp til stregen. (Foto: Søren Møller)

Skovbrynet tabte sidste år i første runde 3 – 1 til Bagsværd Skole.

Se kampfakta

Skovbrynet sukkede efter at få revanche men måtte se sig slået med 3–0 i dette års første runde. Det hele var ellers jævnbyrdigt med et lille overtag til Bagsværd men til sidst i første halvleg måtte de overgive sig.

Se også: Vindende Vajsenhus

Forskel med tiden
Jonas Ulldall bragte hjemme holdet foran 1–0. Anfører Oliver B. Thorup fortalte, at han håbede, de kunne holde og måske bringe sig yderligere foran. Og som anden halvleg skred frem, blev forskellen på de to holds fodbold-kunnen mere markant. Thomas Thuesen og Manza Mohamed var de øvrige målscorere.

Se også: Klasse-spil fra den Classenske

Det er altid spændende med disse lokalopgør i de første runder. Lærer Emil Viskum mener, at Bagsværd har et godt tag i Skovbrynet, som de som oftes møder pga. den korte afstand.

- Vi har mange elever fra sidste års hold, der er gået ud, og i år har vi en del 7. klasse-elever med, så det bliver spændende, at se hvor langt vi kan komme i år, fortæller Emil.

Se også: Det går ikke altid som fortjent

Prisvinderne
Bamsevindere blev Noan Sloth Petersen, der til dagligt spiller i AB, var klart banens bedste og fortalte, at han er vant til den plads i midterforsvaret, så det er bare dejligt også at spille der på skoleholdet. Fairplay til Emil Knudsen, begge fra Bagsværd Skole og bamsevinder fra Skovbrynet blev målmand Can Demorovski.

Se også: Kvikke på tæerne

1 af 2 (Foto: Søren Møller)
2 af 2 Kamp til stregen. (Foto: Søren Møller)