Smed handskerne og scorede på langskud

Klasse: Brøndy-spilleren Alberte viste sine alsidige talenter frem

Signe på venstrekanten. (Foto: Birger Dencker)
Signe på venstrekanten. (Foto: Birger Dencker)

Frederiksberg Privatskole så stærke ud allerede under opvarmningen og var favorit i dag mod Nyagerskolen. Alle pigerne fra Frederiksberg Privatskole spiller til dagligt fodbold og kender hinanden godt.

Se kampfakta

Klart overtag
Det var da også pigerne fra Frederiksberg privatskole som fik et klart overtag fra første fløjt. Trods et meget stort spillemæssigt overtag, så lykkedes det ikke rigtigt for pigerne at udnyttet det.

Det løb simpelthen ud i sandet på den sidste tredjedel af banen. Trods mange gode indlæg fra kanterne af de to tvillingpiger Asta og Sigrid, så blev det kun lige ved og næsten for Frederiksberg.

Se også: Farlige Fabricius

Der skulle gå næsten 17 minutter inden Ria fra Frederiksberg Privatskole endelig fik bolden sparket ind.

Lærer Ole Nielsen var begyndt at se lidt nervøs ud, da hans hold ikke helt levede op til det han viste de kunne. En typisk situation, hvor bolden efter fik nogle kontraer i straffesparksfeltet, men denne gang blev den sparket resolut ind og gav lidt ro.

Nyagerskolens anfører Emma Rants gjorde det rigtigt godt. Hun læste spillet rigtigt godt og stoppede rigtig mange ting på midtbanen.

Se også: Glædede sig et år - brækkede armen

Gennembrudsstærk
Hun kunne også selv og var meget gennembrudsstærk og lavede flere flotte offensive  Frederiksberg havde en masse.

Hun var stærk på midtbanen og havde nogle flotte gennembrudsforsøg, men desværre var der ikke den rigtige opbakning til at blive rigtigt farligt.

Lige før første halvleg afslutter Asta distancen og bringer Frederiksberg fortjent 2-0. Asta lavede ud over målet, mange flotte gennembrud og indlæg fra højrekanten og ildhu blev belønnet med kåring som holdet bedste spiller og indehaver af fidustrolden.

Se også: Bedst til alt

I halvlegen bytter Frederiksberg privatskole måmand og en af 1. halvlegs bedste, ventrefløjen Sigrid overtager målmandstrøjen fra Alberte.

Brag af et mål
Alberte er til daglig U17 spiller i Brøndby IF og viste hurtigt sine evner på banen og allerede efter otte minutter lavede hun et brag af et langskud og så stod den 3-0.

Se også: Vejret stopper intet

Frederiksberg forsatte presset, men det lykkedes dem ikke at scorer mere i kampen, dette skyldes også godt målvogter spil af Sanne Parsberg, der også fik fairplay-prisen, som havde sin tvillingsøster Camilla med i forsvaret.

En anden årsag til at nederlaget blev begrænset, var Nyagerskolens forsvarspiller Fatou, som var en meget arbejdsom og sikker sidste skanse og hun fik fortjent fidustrolden. 

1 af 4 Sigrid og Asta. (Foto: Birger Dencker)
2 af 4 Målvogterbyt. (Foto: Birger Dencker)
3 af 4 Fatou. (Foto: Birger Dencker)
4 af 4 Signe på venstrekanten. (Foto: Birger Dencker)