En verden til forskel

Giga sejr: Derfor vandt hjemmeholdet 24-0

Højdevang mod Sønderbro. (Foto: Thomas Kristensen)
Højdevang mod Sønderbro. (Foto: Thomas Kristensen)

Selvom de to skoler begge hører til på Amager, var der på banen langt fra udeholdet fra Sønderbro Skole til det suveræne udskolings hjemmehold fra Højdevangens Skole.

Se kampfakta

Aldrig spillet
Træner, Sorena Sanjari, havde 14 piger til rådighed, der aldrig har spillet fodbold på klubplan. Når modstanderholdet så stiller med en palet af dygtige spillere fra Fremad Amager, Sundby og B1908, var det da heller ikke den store overraskelse, at Freja Petersen allerede efter 37 sekunder kunne bringe Højdevangens Skole foran med 1-0.

Se også: Angrebstrio slog sig løs

Stormløbet fortsatte mod Sønderbros mål og målmand, Lara Alsammak var i flere situationer prisgivet, når de skarpe skytter fra hjemmeholdet tordnede boldene i mål. Anfører, Rikke Yssing, tillod sig endda med en tro kopi af Zinedine Zidanes mål fra Champions League finalen i 2002, at bringe Højdevangens på 9-0 lige inden pausefløjtet, da hun helflugtede et glimrende slået indlæg op i nærmeste målhjørne.

Kæmpede for det
Gæsterne fightede forbilledligt og bl.a. takket være en Sønderbros anfører, Iman Sultan og den ny-indsatte målmand fra 2. halvlegs start, Hacer Gungor, lykkedes det faktisk at holde Højdevangens skole fra scoring i en længere periode.

Se også: Den yngste nogensinde?

Energien til den endeløse fight kan krediteres Sønderbros enestående heppekor, som trofast gennem hele kampene gjaldede: ”Søøønderbroo”.

Stor opbakning
Sønderbro  var dog ikke de eneste med opbakning fra sidelinien. Svane-søstrene, Agnes og Anna havde igen i år bedstefar med på sidelinien, som han var det sidste år, da det kun var Anna der deltog i turneringen. De to søstre, der til dagligt spiller i Sundby kommer vi, ligesom resten af holdet fra Højdevangens skole, helt sikkert til at høre mere til i løbet af turneringen.

Kampen endte 24-0 til Højdevangens Skole, og Freja Petersen nøjedes ikke kun med det ene, hurtige mål. Hun blev således også kampens topscorer med fem mål i alt. Anfører, Rikke Yssing fra Højdevangens Skole og superkeeper, Hacer Gungor tog sig af de to fidusbamser, mens Iman Sultan fra Sønderbro fik Fair Play håndklædet for på intet tidspunkt at lade sig selv eller sit hold give op.

Se også: Drengene misforstod

1 af 4 Rikke Yssing. (foto: Thomas Kristensen)
2 af 4 Sønderbro skoles piger. (Foto: Thomas Kristensen)
3 af 4 Højdevangens piger. (Foto: Thomas Kristensen)
4 af 4 Højdevang mod Sønderbro. (Foto: Thomas Kristensen)