Spænding til det sidste

Tæt kamp: Byens Skole var presset i bund til sidst men holdt stand

'Muren' er genopbygget. (Foto: John Aage Petersen)
'Muren' er genopbygget. (Foto: John Aage Petersen)

Selvom det var to hold med en del urutinerede spillere, blev der gået til den fra start.

Se kampfakta

Kampen havde alt
Det var ikke altid lige efter Fodboldens ABC, men kampen havde alt hvad, der hører en fodboldkamp til.

Det var Byens Skole, som først fattede dirigentstokken og orkestrerede nogle flotte angreb med anfører Victoria som dirigenten. De helt åbne chancer blev det dog ikke til, og hvad der kom, tog fidusbamsetager målmand Sarah Jørgensen sig af. 

Se også: Egge-pigerne taber ikke

Men i det 29. minut gik der hul på bylden. Victoria fik overlistet Sarah og bragte sit hold foran 1 - 0. ikke lang tid efter blev der atter scoret. Det var den lynhurtige Michalina, der scorede.

Hun brugte dog ikke sin fysiske hurtighed i forbindelse med scoringen, da det var efter en halvklaring fra Sarah.

Forsvaret hos Byens Skole havde  i store perioder ikke så travlt. Der gik faktisk lang tid, før målmand Liva Petræus havde en aktion.

Dette skyldtes dog også, at hun foran sig havde blandt andet Ursula, som på midtbanen var en god bolderobrer og station til at spille.

Se også: TV: De blev sønderbanket

God spilforståelse
Hun havde en god spilforståelse, og var dygtig til at stoppe modstanderne og fornuftigt skille sig af med bolden igen. Hun fik for sin indsats fidusbamsen.

Ursula fortalte efter kampen, at hun var stoppet med klubfodbold, da der var noget, hun godt ville havde skulle være anderledes. Referenten tillod sig dog at sige til hende, at hun skulle vende tilbage til klubfodbold det ene eller det andet sted.

Sarah måtte desværre udgå af kampen i pausen, da hun havde en blodvabel, der var gået hul på. Så selv om hun kun spillede én halvleg, ydede hun en præstation helt i top.

Se også: Små piger kan også spille fodbold

Aima bageste mand
Hun blev afløst i målet af Silke Hansen, som faktisk formåede at holde nullet i anden halvleg, selvom det var en noget ukendt rolle for hende.

Hun fik dog også god støtte af forsvaret, hvor den lille Aima Hussain spillede en meget fornuftig bageste mand.

Hun spillede en perfekt god 'gammeldags'  sweeper. Aimas søster på midtbanen Neda arbejdede også meget flot både fremme og tilbage.

Hun viste dog også, at man skulle passe på hende, når hun nærmede sig målet. Det glemte Byens Skole, så hun reducerede med 10 minutter tilbage af kampen til 2-1.

Se også: Målmaskinen Marius

Reddet på stregen
Og så steg spændingen igen. Med anfører og fairplay-pris modtager Mette i spidsen gik Den Classenske Legatskoles til angreb, og pigerne sværmede om Livas mål.

Ja, de ramte overligger og folk på stregen, men ind ville bolden ikke. Så det endte med en sejr til Byens Skole, som kendte sin besøgstid, når det gjaldt.

1 af 2 Sarah vogter vagtsomt. (Foto: John Aage Petersen)
2 af 2 'Muren' er genopbygget. (Foto: John Aage Petersen)