Pres fra første sekund

 

Pigerne giver hånd inden kampen. (Foto: Birger Dencker)
Pigerne giver hånd inden kampen. (Foto: Birger Dencker)

Nordvangskolen satte sig fra første fløjt massivt på kampen og kun stolpen var i vejen for en lynscoring allerede efter 30 sek.

Se kampfakta

Åbnede ballet
Der skulle dog ikke gå mere end fem minutter før første scoring kom og det var Ida Ahrensback, som åbnede ballet med et flot hovedstød.

Det var starten til en flot fodboldopvisning af pigerne fra Nordvangskolen. At den kun blev 4-0 inden pausen skyldtes, at stolpen og overlæggeren reddede Salix skolen fire gange, men også målvogter Zeliha havde mange flotte redninger, inklusive et straffespark.

Se også: Derfor spillede de fair

Lyn start 
Anden halvleg startede som lyn og torden og allerede efter tolv sekunder havde Rikke Walltz et skud på stolpen. Nordvangskolen forsatte hvor de slap i første halvleg, måske var tempoet endda skruet en tand i vejret og pigerne fra Salix skole kunne slet ikke følge med.

Dobbelt hattrick
Angrebene og målene kom i anden halvleg i en sand stime og vi blev underholdt med både hovedstødmål, lop, langskudmål og to hattrick - det ene af Nordvangskolens bedste pige og modtager af fidusbamse Josefine Kluge og det andet hattrick blev sat ind af Ida Ahrensback.

Se også: Målmaskinen Marius

Syv forskellige spillere kom på scoringstavlen i 12-0 sejren og udover ovennævnte målscorere, så fik Ida Charlotte nettet to gange, Julie Malmberg en gang, Rebeka Dencker Schultz en gang og Camilla Albrectslund en gang.

En lille trøst
Salix Skoles bedste pige, Berfin Tas, forsøgte forgæves at udfordre Nordvang pigerne, men hun var ofte alene og så var det svært. Hendes anstrengelser gav hende dog en belønning i form af fidusbamsen. 

1 af 5 Ida i aktion. (Foto: Birger Dencker)
2 af 5 Ida i aktion. (Foto: Birger Dencker)
3 af 5 Ida (th) og Josefine. (Foto: Birger Dencker)
4 af 5 Ida i aktion. (Foto: Birger Dencker)
5 af 5 Pigerne giver hånd inden kampen. (Foto: Birger Dencker)