Byens Skole er byens hold

Sejr: De har gode chancer for at komme langt i år

Simon bryder igennem og scorer til 3 - 0. (Foto: John Aage Petersen)
Simon bryder igennem og scorer til 3 - 0. (Foto: John Aage Petersen)

Byens Skole og Sankt Annæ Gymnasium har én ting tilfælles fra sidste års Skoleturnering - de tabte begge til Nordvangskolen fra Glostrup.

Se kampfakta

Vi vinder
Men stemningen inden kampen i dag hos begge hold var helt klart: "Vi vinder!" Det så dog ud til, at Byens Skole havde mere vægt bag ordene end Sankt Annæ, for allerede i første minut blev Asger Ammundsen spillet helt fri midt for mål. Han overplacerede dog bolden, så den strøg lige uden om den ene opstander.

Se også: En verden til forskel

Gal igen
Men allerede fem minutter senere var den gal igen. Fidusbamse-modtager Simon M. Sørensen skød på mål, men skuddet ramte Kevin fra Sankt Annæ, så den dygtige målmand Oliver Harthimer var uden chance for at redde. Samme Oliver fik efterfølgende ret så travlt, men måtte atter gå den tunge gang og hente bolden ud fra målet, da anfører Philip Papp brød igennem i venstre side. Sankt Annæ med anfører og fidusbamsemodtager August Rechnagel som igangsætter var dog også på besøg i den anden ende af banen. Det blev til et par gode indlæg, som desværre for dem ikke resulterede i gevinst.

Se også: Blev presset i bund

Tre på stribe på seks minutter
Og så gik det lige pludselig stærkt. Simon lavede et godt gennembrud, som afsluttede perfekt til 3 - 0. Minuttet efter ville den lille tekniker Asger også være med, og han afsluttede et godt angreb med en sikker scoring. Han gentog det fem minutter senere til 5 - 0 ved pausen. Zain Saeed, som hidtil havde arbejdet godt med gode afleveringer og assists scorede til 6 - 0. Efterhånden som kampen skred frem, kom Sankt Annæ mere med, og den velspillende August reducerede til 1 - 6 med et flot mål. Det fik dog Byens Skole til at vågne op igen, og Simon (med 2), Asger og Zain scorede yderligere, inden Frederik Krog reducerede til slutresultatet 10 - 2. Det var en fortjent sejr, som nok var et par mål for stor, men Byens Skole havde flere kilo bag sig end Sankt Annæ. Det var svært at stå imod, når kropsstærke folk som Simon og Zain trådte igennem.

Se også: Spænding til det sidste

Glimrende tekniker er faktisk målmand
Vi talte med sidstnævnte efter kampen, og han fortalte, at ikke mere spillede i klub, da han foruden skolen også havde fået noget arbejde, som skulle passes. Han spiller nu kun lidt gadefodbold, men glæder sig hver gang til skolefodboldkampene. Zain har en glimrende teknik, så det var overraskende at få at vide, at hans klubfodbold i blandt andet Lyngby Boldklub, Boldklubben Frem og Fremad Valby var som målmand.

Det bliver spændende at se, hvordan Byens skole klarer sig, når de bliver presset i længere perioder, end det var tilfældet i denne kamp.

Se også: Pres fra første sekund

1 af 2 Sank Annæ med et frispark tæt på mål. (Foto: John Aage Petersen)
2 af 2 Simon bryder igennem og scorer til 3 - 0. (Foto: John Aage Petersen)