TV: Kirkebjerg knækkede koden

Super: De dygtige drenge var ikke til at slå

Ferit Simsek scorer på Sebastian. (Foto: Thomas Kristensen)
Ferit Simsek scorer på Sebastian. (Foto: Thomas Kristensen)

Ild i Illias
Illias Hassan var her der og alle vegne og bidrog blandt meget andet med en flot scoring og en endnu flottere assist med hælen, da Kirkebjerg Skole i sikker stil spillede sig videre til anden runde med en 5-0 sejr over Bellahøj Skole.

Se kampfakta

Ledertype
Den stærke 8’er, der til dagligt spiller i forsvaret på U17 holdet i B93, viste gennem hele kampen, at han også evner spillet længere fremme på banen. Med uhyggelig nærkampsstyrke, gode egenskaber både med hovedet og fødderne i begge felter og en ægte leders udstråling, var han dirigent på et Kirkebjerghold, som dominerede det meste af kampen. Han blev stærkt akompagneret af klubkollegaen og dødboldspecialisten, Ferit Simsek og kompagnonen på midtbanen, Andreas Ohmann, der ved flere lejligheder fik sat de lynhurtige kanter flot op i veltimede bandespil og overlap.

Se også: Profiler mødtes i målrigt opgør

Sebastian ”Plankeværk” Petersen
På trods af flere gennemspillede angreb med appel mod hjemmeholdets mål, var det dog ikke nogen nem sag at passere målmand, Sebastian Petersen. Set bort fra et enkelt udfald ved 3-0 målet, holdte han længe Bellahøj inde i kampen med gode figurer på stregen og tilmed en mindre dribletur i eget felt. Sebastian, der i flere år ellers har begået sig på volleyballbanen,  blev da også den fortjente modtager af Fidusbamsen.

Se også: Åvang giver aldrig op

Fodboldlinje
Bellahøj Skole blev i 2007 én af de første danske offentlige idrætsskoler, og derfor kunne træner, Sune Aamand potentielt have stillet endnu stærkere, men for at gøre vilkårene så lige som muligt for alle, kan fodboldlinjer som bekendt ikke deltage i Skolefodboldturneringen.

Kampen knækkede
De 14 udvalgte leverede dog en fin indsats, og kunne måske have kæmpet sig tilbage i kampen, hvis ikke de havde fået et dumt gult kort i starten af 2. halvleg ved stillingen 0-2, for at sparke bolden væk.

Hjemmeholdets Frederik Tjørnelund modtog Fair Play håndklædet efter at han i en generelt fair spillet kamp, midt i første halvleg stoppede spillet, fordi en spiller fra Kirkebjerg Skole lå skadet i græsset.

Se også: Byens Skole er byens hold

1 af 2 Kampens to profiler, Illias og Sebastian. (Foto: Thomas Kristensen)
2 af 2 Ferit Simsek scorer på Sebastian. (Foto: Thomas Kristensen)