Haris vil gøre som Ronaldo

Sikker sejr: Amagers Haris var banens bedste mod Sjælland Privatskole

Kamp om bolden. (Foto: Søren Møller)
Kamp om bolden. (Foto: Søren Møller)

Haris Mohammed fra Amager International School, var nok banens mindste, men bestemt den bedste på sit hold. Han og kammeraterne måtte dog se sig slået at et velspillede hold fra Sjælland Privat Skole med 4-0.

Se kampfakta

Ronaldo idolet
Haris fortalte at han spiller i B93 på deres førstehold og der er han også angriber. Haris har Cristiano Ronaldo som sit store forbillede.

Se også: Niels nettede

Der er dog et stykke vej endnu, men måske med bedre medspillere som han udtrykker det. Haris blev for øvrigt sit holds bamsevinder.

Hos Sjællands Privatskole var de mest iøjnefaldende de to gange Furkan - Gurel og Cakaloglu - og den dobbelte målscorer Denniz Kucukavci, som også vandt fairplay håndklæde.

Se også: Tæt på at smide det hele væk

Følt vristspark
Furkan Gurel satte sit hold i gang med en meget flot scoring til 1-0. På kanten af straffesparks feltet lagde han bolden op i det ene målhjørne med et følt vristspark. Utrolig flot udført og det trak også fidusbamsen med sig.

Efter at være kommet på 4-0 ti minutter før tid, slappede udeholdet lidt mere af og det blev til et par chancer som Amager internationale School’s angribere ikke formåede at udnytte.

Se også: TV: Kæmpede til krampe

- Det er otte år siden vi sidst var med i turneringen, men vi vender tilbage allerede i 2015, lød det fra deres lærer.

1 af 3 (Foto: Søren Møller)
2 af 3 (Foto: Søren Møller)
3 af 3 Kamp om bolden. (Foto: Søren Møller)