Fysikken gjorde forskellen - tabte 16-0

Tæsk: Gasværksvej-drengene blev de små mod Christianshavns Skole

Anfører Thor Svendsen dirigerer. (Foto: Carsten Rabjerg)
Anfører Thor Svendsen dirigerer. (Foto: Carsten Rabjerg)

Alderen og fysikken afgjorde ret hurtigt kampen mellem Christianshavns Skole og Gasværksvej Skole, der blev en underholdende og utroligt fair spillet kamp.

Se kampfakta

Aldersforskel
Hvor Christianshavnerne stillede med et 'gammelt' hold bestående af ottende og niende klasser, var der spillere fra gæsterne fra Gasværksvej, der kun går i sjette klasse.

Faktisk har man på Gasværksvejs Skole slet ikke nogen niende klasser, så de ældste der var i dagens kamp gik i ottende klasse.

Se også: Haris vil gøre som Ronaldo

Det blev derfor et stort og langt pres fra Christianshavn, der måtte vente til den niende minut inden de kom foran – dette endda på set selvmål, scoret på hovedstød af Gasværksvejens anfører Ludvig Smidl, der ellers spillede en kanonkamp, og forsøgte at gå forrest samt holde humøret oppe, selvom det var op ad bakke.

Ludvig Smidl løb med fidusen hos Gasværksvej Skole.

Nævnes skal også målmanden Julius Emil Broe Pedersen, der bare går i sjette klasse, men alligevel klarede det rigtigt flot på mere end vanskelige betingelser inde i kassen, og kæmpede på selvom målene specielt i anden halvleg kom hurtigt.

Se også: Niels nettede

Et forbillede for alle
Flere af spillerne på Christianshavns Skole er rigtigt gode fodboldspillere, og et par af dem endda med på U17-holdene i KB og B 1908.

Youssuof K. Badji var her, der og alle vegne. Lavede en håndfuld mål, men det var alligevel den omhu og fair play han udviste overfor modstanderne i flere situationer, hvor der var skader eller spillere, der var uheldige.

Se også: Tæt på at smide det hele væk

Altid en hjælpende hånd klar, og en positiv kommentar uanset om det var med- eller modspillere.

Det var lige sådan en ambassadør for fairplay skal være, men det var bare denne solrige torsdag kendetegnende for begge hold. Det var en let opgave for dommeren, og sådan at fodbold skal være.

Theis bankede boldene i kassen
Fidusen til hjemmeholdet fra Christianshavn gik til den lille hurtige og teknisk stærke Theis Ubbesen, der, specielt efter pausen, foldede sig ud.

Se også: TV: Kæmpede til krampe

Scorede til 7-0 på et fremragende langskud næsten fra midten, og huggede bolden i kassen via overliggeren på langskud til 11-0.

Totalt lavede Theis fire mål, mens Carl S. Weibøl nettede tre gange, Martin V. Jensby to gange og Oscar W. Bønke et enkelt.

Se også: TV: Kirkebjerg knækkede koden

Udeholdet fra Gasværksvej havde specielt i første halvleg et par gode forsøg, der blev brændt, og så kunne man med rette følge sig snydt for et straffespark i anden halvleg.

1 af 5 Ludvig & Youssuof. (Foto: Carsten Rabjerg)
2 af 5 Theis Ubbesen. (Foto: Carsten Rabjerg)
3 af 5 Mål! (Foto: Carsten Rabjerg)
4 af 5 Mål! (Foto: Carsten Rabjerg)
5 af 5 Anfører Thor Svendsen dirigerer. (Foto: Carsten Rabjerg)