Fodbold ved fængslet

Udsigt fra cellen: Fodbold med flere hundrede indsatte som tilskuere

- Jeg sagde jo til dig jeg var fri! Marco Juul Larsen (tv) og Delil Ölmez begge Vesterbro Ny Skole. (Foto: Steen Madsen)
- Jeg sagde jo til dig jeg var fri! Marco Juul Larsen (tv) og Delil Ölmez begge Vesterbro Ny Skole. (Foto: Steen Madsen)

Med den dystre baggrund af Vester Fængsel tog Vesterbro Ny Skole i dag imod Engskolen, i hvad der skulle vise sig at blive en rigtig mande fight.

Se kampfakta

Spillede til grænsen
To hold som spillede til grænsen, Vesterbro med tekniske lækkerier og Enghave med direkte og hurtigt fremspil.

På Vesterbros hold var det især Delil Ölmez og Marco Juul Larsen som underholdte med en flot et to spil og mange andre lækkerier. Delil som spiller hos Fremad Amager og Marco som er talent hos FC København.

Se også: Overtidsmål sikrede avancement

Begge spillere voldte konstant Engskolens forsvar problemer og det var kun flot målmandsspil af Engskolen som holdt scoringerne ned på i alt fire mål.

Ahmad farlig
På Engskolen var store stærke Ahmad Shaheed Al-Khafaji konstant farlig i Vesterbros straffesparksfelt og det blev da også til to scoringer, en på et flot hovedstød og et på et flot langskud.

Se også: Stærk angrebstrio med Chili i spidsen

Men det blev Vesterbro som trak sig sejrigt ud med en 4–2 sejr. Det bliver spændene at følge dette hold og mon ikke der bliver flere kampe at gøre det i.