Frost på græsset

Gjorde forskellen: Dragørs Emil Frost var ustyrlig mod Løjtegård

Nærkamp. (Foto: Carsten Rabjerg)
Nærkamp. (Foto: Carsten Rabjerg)

Selvom sensommeren var forrygende denne fredag formiddag, så var der alligevel ”frost” på græsset.

Se kampfakta

Ikke til at stoppe
Vel og mærke Dragør Skole Emil Frost, der ikke var til at stoppe og den hurtige angriber lavede fire af målene, da holdet vandt 7-0 på udebane over Løjtegårdsskolen.

Se også: Fodbold ved fængslet

Allerede efter to minutter scorede Emil Frost det første mål, og så var det en svær opgave for værterne fra ”Løjten”.

- Det blev en nem opgave denne gang, men jeg tror faktisk jeg havde spillet bedre, hvis det havde været mod et sværere hold, for det føler jeg bare man gør. Det er altid dejligt at score mål og komme frem til chancer i kampene, lød det fra Dragør Skoles Emil Frost efter sejren.

Kender hinanden
Det var tydeligt at spillerne fra Dragør for de flestes vedkommende kender hinanden fra klubholdet, hvor de spiller sammen i Dragør Boldklub.

Se også: Stærk angrebstrio med Chili i spidsen

Der er flere profiler på Dragør Skoles hold, der ser spændende ud med hensyn til den kommende kamp. Alle skal roses for gode præstation, men Emil Frost løb med fidusbamsen.

Nævnes skal også den solide anfører Fredrik Bjørn og den næsten to meter høje Jacob Hessel, der trods højden nærmest ”svævede” hen over banen i topfart. Foruden de fire mål fra Emil Frost, blev resten af Dragør’s mål scoret af Oscar Hansen, Jacob Hessel og Frederik Bjørn.

Se også: Et enkelt mål var nok

Ishockey-profilen utrolig solid
For Løjtegårdsskolen blev der fightet fra alle spillere, selvom de var oppe mod en bedre modstander. Netop fight var kendetegnende for Mads Monson, der løb med ”fidusen” og spillede en nærmest fejlfri kamp i forsvaret under svære betingelser. Monson er fysisk stærk, og en spiller, som var svær at komme udenom, men han er også en meget talentfuld ishockey-spiller i Amager Jets, så han er vant til at rydde op.

- Det er godt nok seks-syv år siden jeg sidst har spillet fodbold, men dengang spillede jeg også forsvar. Nu spiller jeg ishockey, og det eneste man kan bruge derfra i en fodboldkamp, er skuldrene, eller ikke, forklarede15-årige Mads Monson efter kampen. Ishockeyspilleren, der fik succes på fodboldbanen, er også talentfuld på isen.

- Jeg havde skrevet kontrakt med en 1. divisions klub, men så mistede jeg motivationen til det, og måtte skære ned på det, men jeg vil rigtigt gerne fortsætte med ishockey på højt niveau fremover, fortsatte Mads Monson.

Se også: Fysikken gjorde forskellen - tabte 16-0

Fra Løjtegårdsskolen havde målmanden Arthur Ravn Mønsted en travl formiddag, men havde flere store redninger. Sebastian Ravn Koldin gik til den og fightede, men blev så desværre skadet.

En af kampens store højdepunkter, var da vindertypen Danilo Paolo Damgaard fra Løjtegårdsskolen, spurtede efter bolden der røget forbi til et målspark til Dragør, for at der ikke skulle gå for lang tid. På det tidspunkt resterede der ca. fem minutter og Dragør førte 6-0.

Aldrig spændende, men alligevel god kamp
Ret tidligt havde Dragør Skole som beskrevet afgjort kampen, men drengene fra Løjtegårdsskolen forsøgte efter bedste evne at fighte. De tilspillede sig også nogle store chancer, men bolden kom ikke ind i mål.

Se også: Haris vil gøre som Ronaldo

Fair Play-håndklædet gik til Lukas Albert Hanson fra Løjtegårdsskolen, der var alle steder på banen. Startede i forsvaret, siden frem på midtbanen og sluttede i angrebet.

Han var involveret i meget både defensivt og offensivt, men hele tiden utroligt fair og uden noget piveri. Men generelt var det en kamp som der ikke noget problem for kampens dommer, og begge hold kan være stolte over deres præstation.

1 af 7 Emil Frost i duel med Mads Monson. (Foto: Carsten Rabjerg)
2 af 7 Emil Frost - flyvende. (Foto: Carsten Rabjerg)
3 af 7 Dragør-målmand. (Foto: Carsten Rabjerg)
4 af 7 (Foto: Carsten Rabjerg)
5 af 7 Friløber til Løjtegårdsskolen. (Foto: Carsten Rabjerg)
6 af 7 Stor chance. (Foto: Carsten Rabjerg)
7 af 7 Nærkamp. (Foto: Carsten Rabjerg)