TV: Fodboldlektion til basketpigerne

Hårdt: Uvant underlag for danmarksmestrene

Veronica Vadmand scorer til 4-0. (Thomas Kristensen)
Veronica Vadmand scorer til 4-0. (Thomas Kristensen)

Det er normalt ikke græs på knæene og knopper under skoene der er kendetegnene, når pigerne fra Løjtegårdsskolen går i kamp. Det meste af holdet gør sig således normalt på bonede gulve på basketbanen, hvor de faktisk har vundet Danmarksmesterskabet.De skulle da også få det vanskeligt mod det stærke hold fra Dragør Skole, som sikkert gik videre med en sejr på 10-0.

Se kampfakta

Sodavand på forskud
Det er ikke til at sige, om det var fordi banen var for lang, eller kræfterne var sluppet op, men i hvertfald måtte hjemmeholdets evigt fightende angriber, Sofia Bachmann udgå kort inden pausen, da hun blev stoppet i sit commandoraid op ad linjen og lagde sig i græsset. Det var dog ikke noget en Carlsberg Sport i pausen ikke kunne klare, og så var Sofia klar igen fra 2. halvlegs start og til at modtage Fidusbamsen efter kampen.

Se også: Frost på græsset

Dobbelt hattrick
Kampen blev mere eller mindre styret fra start til slut af tre spillere fra Dragør Skole. Laura White på den centrale midtbane svang taktstokken med vidunderlige førsteberøringer, der hurtigt og med stor variation blev dirigeret videre til kanterne eller den hyperfarlige angriber, Mille Jørgensen, der tog godt for sig af retterne og med sit dobbelte hattrick skød sig direkte ind på topscorerlisten.

Se også: Hattrick på ti minutter

Vilde Veronica
Ingen kunne dog måle sig med kampens helt store oplevelse, Veronica Vadmand, der med et nummer der forpligter, i dén grad levede op til nummerkollegaerne, Laudrup og Messi. Med konstante udfordringer i sit spil, effektivt genpres og enestående overblik, tryllebandt den lille 10’er gang på gang de store basketpiger.

Se hende i aktion her:

Spændende Amager-opgør i vente
Mens Løjtegårdsskolen må tilbage til baskethallen, har Dragør Skole fortsat meget arbejde foran sig, og der kan vente et spændende lokalopgør forude i turneringen. Højdevangens Skole og pigerne fra Sundby Boldklub, der i onsdags udraderede Sønderbro Skole er nemlig udmærket kendt af pigerne fra Dragør Skole, der til dagligt spiller i Dragør Boldklub.

Se også: Fodbold ved fængslet

1 af 4 Veronica Vadmand tæt på. (Foto: Thomas Kristensen)
2 af 4 Kickoff- Løjtegårdsskolen- Dragør Skole. (Foto: Thomas Kristensen)
3 af 4 Målmand Christina i basketopdækning. (Foto: Thomas Kristensen)
4 af 4 Veronica Vadmand scorer til 4-0. (Thomas Kristensen)