Lærerens gode elever

Målorgie: Målkonge kan se sine afløsere myldre frem

Emil Kuurd og Micki Dahl Larsen er gode elever, når det gælder om at score mål kan Olcay Senoglu konstatere: (Foto: Niels Rasmussen)
Emil Kuurd og Micki Dahl Larsen er gode elever, når det gælder om at score mål kan Olcay Senoglu konstatere: (Foto: Niels Rasmussen)

I mange år har B93-angriberen Olcay Senoglu været en af de mest målfarlige spillere i danske divisionsfodbold. Nu kan se gode bud som afløsere. Han skal bare kigge på angriberne fra Hendriksholm Skole, som han nu styrer fra sidelinjen.

Se kampfakta

God start
Mod Kildeskolen gik det forrygende lige fra start. Det første mål blev scoret efter 20 sekunder på kampens første angreb, og siden gik det bare slag i slag. Hvis ikke Marco Lage i Kildeskolens mål havde været så god, så var 1. halvleg endt med endnu værre cifre end 6-1.

Se også: Frost på græsset

Marco Lage følte sig sløj og gik ud i pausen, og så fik et han spillere fra Kildeskolen fornøjelsen af at tage plads i målet.

Kæmpe sejr
Da det hele var slut havde Hendriksholm vundet med 17-2. Og det kunne være endt med flere mål, hvis ikke den havde fået lidt med hæl og tå.

Se også: Hattrick på ti minutter

Micki Dahl Larsen blev topscorer for Hendriksholm med fem mål skarpt forfulgt af Emil Kuurd med fire.

-Af og til får jeg problemer med angst, men Olcay spurgte om jeg ville være med i dag, og nu er jeg glad for at jeg tog mod tilbuddet, siger Micki.

Han spiller fodbold i BK Vestia og laver en bunke mål. Måske skifter han snart til Frem, hvor hans far har fået tilbud om at blive  træner:

Se også: TV: Fodboldlektion til basketpigerne