Klasseforskel

Sejt: De vilde søstre hev sejren hjem

Søstrene Bouhafa. (Foto: Birger Dencker)
Søstrene Bouhafa. (Foto: Birger Dencker)

Der var klasseforskel mellem de to skoler. Nørrebro Park skole var en stor mundfuld for pigerne fra Langelinie skolen.

Se kampfakta

Hattrick af Dilan
Allerede efter 3 min have Dilan Avci bragt Nørrebro Park skole foran med 1 - 0. Dilan var farlig igennem hele kampen og var en af dagens store oplevelser med hendes hattrick idag. Hendes mål til 5 - 0 var en sand perle af et landskud.

Se også: Hattrick på ti minutter

Søstrene gjorde en forskel
Nørrebro Park skole havde også søstrene Hanae og Nadia Bouhafa. Begge piger lyste op med deres tekniske spil og var en vigtig årsag til at de kunne vinde 7 - 0 og sejren kunne nemt være endt meget større.

Se også: Frost på græsset

I dag var det lillesøster Hanae, som trods sin meget lille størrelse, var banes bedste spiller og fik også efterfølgende den eftertragtede EB trold. Hun var hér og dér og alle vegne og selvom Langelineskolen satte 3-4 spillere på hende, så kom hun ud ofte ud af det som vinder og scorede et mål i hver halvleg.

Øvrige målscorer hos Nørrebro Park skolen var Sigrid Mikkelsen og Melissa Friis med hver et mål.

Se også: Fodbold ved fængslet

Både med hænder og fødder
Hos Langelinieskolen var en af deres normalt bedste spillere Simone desværre sat lidt ud af spillet i dag, da hun havde været syg dagen forinden og stadig ikke var helt frisk. En anden spiller,som gjorde et godt indtryk, var Emilia, men dages spiller blev Maja. Maja fightede hele kampen igennem og  så er hun normalt ikke fodboldspiller, men en af Danmarks bedste basketball spillere i hendes aldersklasse.

 

1 af 4 (Foto: Birger Dencker)
2 af 4 (Foto: Birger Dencker)
3 af 4 (Foto: Birger Dencker)
4 af 4 Søstrene Bouhafa. (Foto: Birger Dencker)