Meget flot, Marcus

God kamp: Derfor gjorde Marcus en forskel for holdet

Marcus. (Foto: Birger Dencker)
Marcus. (Foto: Birger Dencker)

Klasseforskel
Lad det være sagt med det samme, der var klasseforskel mellem de to hold i dag. Skovshoved var klart bedst, trods de spillede med kun 10 mand i det meste af første halvleg efter to gule kort - det første allerede efter to minutter og Marcus van Heuen var kun lige kommet på banen igen, før Tobias Esbjerg måtte ud i 10 min.  Kampen bar præg af, at spillerne kendte hinanden rigtigt godt med masser af fight og helhjertede tacklinger. Selvom er blev givet tre gule kort i kampen, så var den meget fair, men spillerne var meget tændte.

Se kampfakta

I undertal lykkedes det Skovshoveds Carl Munch at bringe sit hold foran med 1 - 0. Skovshoved var rigtig gode til at bruge deres kanter og August Dueholm havde mange løbeture på højre fløj, som gav en masse gode indlæg, men det blev ikke til flere mål i første halvleg. 

Se også: TV: Fodboldlektion til basketpigerne

Marcus gjorde en forskel
Allerede efter syv minutter i anden halvleg havde Skovshoved sat tingene på plads med to hurtige scoringer af Marcus van Hauen og Anton Damgård som fik sparket bolden ind efter et kæmpe klumspil - så stillingen nu var 3 - 0.

Efter 22 min slog Marcus fra Skovshoved til igen og nettede til 4 - 0.

Se også: Rappe Rebekka

En chance ét mål
William Pepin fra Sct. Joseph fik i kampens sidste minut reduceret til 4 - 1, hvor han fik lov til at løbe lige igennem Skovshoveds forsvar - det så ud til, at de var gået i bad. Det var nok Sct. Josephs eneste rigtige forsøg i anden halvleg.

Marcus van Hauen fik fortjent fidusen for en helt igennem super præstation kampen igennem, men også Jonas Grandt  gjorde en rigtig god figur.

Se også: Super, Sevgi

Hos Sct. Joseph Søstrenes skole var det de to forsvarsspillere Gustav Keller og Nikolaj Homeman som var mest iøjenfaldne og sidstnævnte fik æren af at modtage dagens EB trold.

1 af 3 Jonas. (Foto: Birger Dencker)
2 af 3 Klar til kamp. (Foto: Birger Dencker)
3 af 3 Marcus. (Foto: Birger Dencker)