Puljekamp på finaleniveau

Drama til det sidste: Balsmosekolen videre efter 18 straffespark

Albert Hillmann i bordeaux trøje måtte bøje sig for Simon Holden efter en fodboldkamp på et meget højt niveau. Det var to meget værdige modtagere af fidusbamsen. (Foto: Niels Rasmussen)
Albert Hillmann i bordeaux trøje måtte bøje sig for Simon Holden efter en fodboldkamp på et meget højt niveau. Det var to meget værdige modtagere af fidusbamsen. (Foto: Niels Rasmussen)

Det var kun anden runde, men kvalitetsmæssigt var opgøret mellem naboskolerne Boesagerskolen og Balsmoseskolen fra Smørum på finaleniveau.

Se kampfakta

Målløs affære
Den ordinære kamp endte 0-0, og straffesparkskonkurrencen endte med en sejr på 8-7 til Balsmoseskolen efter 18 straffespark. Lidt surt for Boesagerskolen, der havde de største chancer undervejs.

Se også: Stor spilforståelse

Men i Balsmoseskolens forsvar var den 13-årige Simon Holden det rene fyrtårn. Han pressede modstanderne til at afslutte, så målmand Casper Thamsen kunne redde, og Simon Holden styrede sit forsvar, så næsten alle huller blev lukket.

-Jeg spiller nu i AB, der scoutede mig gennem længere tid og fik mig til at skifte i sommeren 2013. Jeg har også været til træningssamling med DBU, men der blev jeg siet fra, siger Simon, der i den grad ligner sin far Bo i spillestil og bevægelsesmønster.

Se også: Målmand dømt ude

God spilforståelse
Simon fik selvfølgelig fidusbamsen hos Balsmoseskolen, mens han gamle holdkammerat fra dengang han spillede i Ledøje-Smørum, Albert Hillmann lige så selvfølgeligt fik den hos Boesagerskolen.

Albert viste en helt usædvanlig god forståelse for spillet og var i stand til at omsætte tanker til handling. En ren fornøjelse for elskere af fodboldspillet. Der mangler noget i fysisk styrke, men det kan der rettes op på.

Se også: TV: Fremgang trods nederlag

Fairplay-håndklædet gik til Tobias Ulbæk fra Boesagerskolen, men der var mange, mange kandidater i en fodboldkamp, hvor der blev gået til den, men hvor spillerne gjorde den på en reel måde, så alle frispark var acceptable.