Nadia og Nana er for nice

Super: Derfor var de kampens stjerner

Nadia, vinder af fidusbamse. Nana, første mål og Clara, vinder af fairplay og Matilde, vinder af fidusbamsen. (Foto: Cartsen Ankerdal)
Nadia, vinder af fidusbamse. Nana, første mål og Clara, vinder af fairplay og Matilde, vinder af fidusbamsen. (Foto: Cartsen Ankerdal)

Spændende kamp i Nymosen.

Se kampfakta

Pigekampen mellem Buddinge skole og Munkegårdsskolen blev en ret tæt affære, hvor begge hold spillede offensivt men aldrig glemte at organisere sig i forsvaret hvor Mathilde fra Buddinge skole var  på plads , sammen med Maria når Munkegård angreb.

Se også: Puljekamp på finaleniveau

Gav den gas
I den modsatte ende var det Nadia og Nana, der brillierede, når Budding angreb. Men alligevel lykkedes det Nana som højre back at  rykke op langs linjen og score kampens første mål. På et skud fra 20 meters afstand, så Munkegårdsskolen førte 1 – 0 ved pausen.

Se også: Tæt kamp

Udligning
I anden halvleg overtog Buddinge skole langsomt kampen, og efter et kvarters spil lykkedes det at udligne. Derefter var der meget nervøsitet  på begge hold, men Buddinge udnyttede sit lille overtag til cirka fem minutter før tid at score til 2 -1 ved centerforward Nana, efter flere gode forsøg.

Se også: Oscar drev gæk med forsvaret

1 af 6 Nana scorer sejrsmålet. (Foto: Carsten Ankerdal)
2 af 6 (Foto: Carsten Ankerdal)
3 af 6 (Foto: Carsten Ankerdal)
4 af 6 (Foto: Carsten Ankerdal)
5 af 6 (Foto: Carsten Ankerdal)
6 af 6 Nadia, vinder af fidusbamse. Nana, første mål og Clara, vinder af fairplay og Matilde, vinder af fidusbamsen. (Foto: Cartsen Ankerdal)