2 x Victor gav ingen victory

Desværre: Selvom der var to af dem, løb de ikke med sejren

(Foto: Søren Møller)
(Foto: Søren Møller)

Valby Skole havde to gange Victor, Iversen og Sandgreen, men de måtte sammen med deres holdkammerater kæmpe forgæves mod Lykkebo Skole. Lykkebo har nemlig flere strenge at spille på. De er solide i deres forsvar og har så et par enkelte der bare kan det der med at scorer kasser. Ridvan med 6 og Sidney med 3 kasser var den væsentlige årsag til kampens udfald.

Se kampfakta

Stor ære
Begge hold havde stor ære af kampen, som blev fløjtet at hjemmeholdes lærer Mikkel, da den oprindelige dommer udeblev. Stor ros til begge hold for at udvise fair play.

Se også: Vandt 25-0

Sidney spiller til daglig i FCK og Ridvan i B 93, så de ved hvad fodbold handler om.

Adspurgt fortalte Ridvan:

- Jeg havde ikke regnet med at få lov at scorer 6 kasser i dag. Jeg havde håbet på at kunne score 2 – 3 stykker, så da jeg scorede det 6 mål, ja så bad jeg også om at blive skiftet ud.

Se også: Retfærdigheden sejrede til sidst

Det bliver nok ikke så nemt at score ligeså mange i næste runde, for der bliver det jo mod bedre hold, funderede den skarpe melretter.

Victor'ne vadt alligevel
For Valby scorede Mustapha Cole og Ali El-Chamma, men det var de to gange Victor, der løb med henholdsvis fair play og fidusbamsen. For Lykkebo gik bamsen til 6 måls skytten Ridvan.

Valby drengene glæder sig allerede til at deltage næste og mens Lykkebo håber at komme rigtigt langt i dette års turnering.

Se også: Bilal tryllede men tabte

1 af 4 (Foto: Søren Møller)
2 af 4 (Foto: Søren Møller)
3 af 4 (Foto: Søren Møller)
4 af 4 (Foto: Søren Møller)