Viljen til sejr

Sådan: Derfor vandt de 6-2

Sejrsdans. (Foto: Birger Dencker)
Sejrsdans. (Foto: Birger Dencker)

Lad det være sagt med det samme, det var en forrygende kamp mellem to hold, som gerne ville spille fodbold og især drengene fra Øster Farimagsgades skole var meget tændte.

Se kampfakta

Østerfarimagsgades skole var meget tæt på at score allerede efter 15 sekunder, men Rasmus Reuter brænder en direktør - helt fri med målmanden, men desværre forbi mål.

Frisparket
Efterhånden kom Strandvejsskolen mere med i kampen og vi fik set nogle gode aktioner fra Mikkel Mortensen og især fra Apo Secilmis. Det var netop Apo Secilmis, der efter knap 26 minutters spil blev sat til at sparke frispark ca 10 meter udenfor Øster Farimagsgades straffesparksfelt. Med et brag af et skud satte Apo Secilmis den sikkert ind til 1 - 0.

Øster Farigsmagsgades skole talte i halvlegen om, at de fornemmede lidt usikkerhed hos Stranvejsskolens målmand og at de derfor skulle skyde noget mere udefra og ellers forsætte deres pres.

Fra 1-0 til 3-1 på 10 minutter
De kom også ud med 110 km i timen og der gik kun få minutter, så lykkedes det Elias Christensen fra Øster Farimagsgade at udligne til 1 - 1 efter en kontra. Blot 1½ minut efter var det den lille Jeppe Erenbjerg, som med et par smarte træk satte bolden i nettet til 2 - 1 til Øster Farimagsgade.

10 minutter inde i anden halvleg, fik en Øster Farimagsgade anfører Ahmed El Fadil et gult kort. Han er en god styrmand på holdet, men desværre indimellem lidt hårdhændet i sit spil. Trods Øster Farimagsgade var en spiller i undertalt formåede de at presse Strandvejsskolen højt oppe på banen. Rasmus Reuter, som havde været skurk i første halvleg med et par brændte direktører, gjorde det godt igen ved at bringe sit hold foran med 3 - 1.

Ny spænding
Strandvejsskolen havde ikke opgivet endnu og pressede nu voldsomt for en reducering. Mikkel Mortensen, Johan Wiingaard og Abel Dalum forsøgte meget og var hele tiden farlige. Det lykkedes også Abel Dalum at reducere til 3 - 2, da han følger op på et skud på stolpen og kan sende returbolden i mål.

Nu var der skabt spænding igen og Strandvejsskolen gik meget målrettet efter udligning. En af deres bedste i dag, anfører Jonas Kendel, var en solid ankermand i midterforsvaret, gik nu med frem og gav også holdet mere tyngde i det offensive spil med sine mange gode pasninger fremadrettet, men det kostede til gengæld bagude.

William ville det anderledes
William Fribert fra Øster Farimagsgade fulgte trænerens råd og tog chancen fra 25 meter og med et brag af et skud sendte han bolden sikkert ind under overlæggeren til 4 - 2 med bare 8 minutter igen. Det tog den sidste luft ud af Strandvejsskolen og gav Øster Farimagsgade skole masser af plads og minuttet efter var det Jeppe Erenbjerg, som med et flot langskud kunne gøre det 5 - 2. 

Yuki styrede spillet

Øster Farigmagsgades skole var ikke helt færdige og med under et minut tilbage af kampen, tog William Fribert et par smarte træk forbi et passivt forsvar og gjorde det til slutresultatet 6 - 2.  

Fra Strandvejsskolen skal Jonas Kendal, Mikkel Mortensen og Apo Secilmis fremhæves, hvor sidstenævnte fik fidusbamsen. Hos Øster Farimagsskole lagde man især mærke til William Fribert, Jeppe Erenbjerg, Magnus Friis og Rasmus Reuter, som fik fidusbamsen.

Kampen om midtbanen