Keeper-duel på højt plan

Spænding: Niveauet var højt, da krigen brød ud

Casper i en af sine mange redninger for Balsmose skolen. (Foto: Steen Madsen)
Casper i en af sine mange redninger for Balsmose skolen. (Foto: Steen Madsen)

Der var dømt krig da Balsmose skolen tog imod Rugvængets skolen i dag. Men det var krig efter fodboldloven. Da dommeren fløjtede op til kamp startede en fodbold kamp i hæs blæsende tempo, der var næsten en afslutning pr. minut og det skiftede ligeligt mellem de to  hold.

Se kampfakta

Kampens to målmænd fik hurtigt sved på panden af den ene mesterredning efter den anden. Det var Casper, der nok kom med første halvlegs største redning da han elegant viftede et hårdt skud over overlæggeren. Men  Mathias i den anden ende holdt sig absolut ikke tilbage. Han spillede langt ude fra sit målfelt og virkede nogle gange som en gammeldags sweeper. Mathias var ligeledes rigtig god til at dirigerer sine spillere og holde dem i ro når det var lige ved at koge over.

Scoring
Men trods disse to dygtige målmænd blev der alligevel scoret. I det 10 minut fandt Mileta Rajovic vej til målet og bragte Rugvængets skole foran 1–0. Da det blev 2–0 senere i halvlegen på et selvmål, så det sort ud for Balsmose skolen.

Se også: Boesager borede sig igennem

En reducering straks i anden halvleg af Oliver satte igen fart i kampen og mængden af chancer til begge hold steg. Daniel sørgede med sit mål til 2–2 at bringen spændingen op på højeste gear.

Mange tilskuere
Det var en fornøjelse at høre de mange tilskuere fra begge skoler danne et  lyd inferno omkring kampen som ledte tankerne hen på stadion med mange tilskuere.

Da de to gange 30 minutter var gået stod der stadigvæk 2 – 2 og en nervepirrende straffesparks konkurrence skulle der til inden Balsmose skole kunne kåres som vinder af kampen.

Se også: 45 minutter - kun ti spillere