Gør som de plejer

Kæmpesejr: Derfor vandt de 17-0

Nanna Johansson ude med krampe i tæerne. (Foto: Steen Madsen)
Nanna Johansson ude med krampe i tæerne. (Foto: Steen Madsen)

Det var David mod Goliat da Randersgades skole i dag spillede mod Johannesskolen fra Frederiksberg. Johannesskolen kom også langt i sidste års skolefodboldturnering og meget tyder på at det vil gentage sig i år.

Se kampfakta

En sejr på hele 17 – 0  siger en del og selv om Randersgade kæmpede det bedste de havde lært og deres målmand Barbara Lund havde et utal af redninger var der intet at stille op. Her var virkelig tale om at møde overmagten. Johannesskolen som kun havde to spillere som ikke til daglig spiller fodbold var ganske enkelt bare bedre. Det var herligt at følge hvor Randersgades skole kunne bevarer det gode humør gennem hele kampen.

På med benskinnerne. (Foto: Jørgen Thode Nielsen) Storkøbenhavn Vesterbro var på

Målmaskine
Inden kampen havde både Mathilde Dollas og Rebekka Onink fra Johannesskolen tippet at deres stjerneangriber Agnes Høybye mindst scorede 5 mål. Og Sebastian fra parallelklassen havde sat en kasse energidrik på højkant hvis det lykkedes Agnes at scorer hele 10 mål. Og det blev netop til 10 mål så nu er det bare om at komme til lommerne Sebastian. Nu retter Agnes sit fokus mod den spændene topkamp på søndag hvor hun sammen med Brøndby spiller DM U-17 kamp mod BSF.

En af mange nærkampe. (Steen Madsen) Storkøbenhavn Guld-drengne på vej mod guldet