Annonce:
Annonce:

Boilesen - fairplay spiller

Lillebror til landsholdsspiller: Læs, hvorfor han gjorde det godt

Gang i kampen. (Foto: Søren Møller)
Gang i kampen. (Foto: Søren Møller)
Annonce:

Landsholdsbackens lillebror var en af sit holds bedste da Hedegårdsskolen i dag tabte til Egebjerg Skolen efter straffespark med 4 – 1. Det blev en meget seværdig kamp. Selv om spillerne havde det svært på den regnvåde bane fik vi en flot kamp. Begge hold havde sin perioden hvor de lagde tryk på, og havde et spillemæssig overtag.

Se kampfakta

De største chancer
tilfaldt Hedegårdsskolen og kun et par fiberredninger af Egebjergs målmand Sebastian Sørensen kunne hindre udeholdet i at vinde kampen i ordinær tid. Denne målmands præstation gav selvklart efterfølgende fidusbamsen.

Både hjemmeholdets og udeholdets tilskuere troede at kampen ville blive afgjort på en tilfældighed, set i lyset af banens beskaffenhed. Der var da også optræk til et par farlige situationer når ikke de to forsvar fik klirret bolden efter ønske, på den regnvåde bane. 

Annonce:

Mikkel Boilesen
Lillebror til Nicolai, spillede en flot kamp og som venstre back lavede han kun et 'lille' frispark hele kampen igennem, dette udløste fair play håndklædet.

Mester-Melissa

Mikkkel udtrykte efter kampen:

- Ærgerligt vi ikke vinder. Vi burde have spillet mere med 2–1 kombinationer i stedet for at så mange kun prøver noget på egen hånd. Når alle kun prøver på egen hånd, ja så bliver vi alt for centreret og kommer slet ikke nok ud i bredden. Det blev for let for Egebjerg at lukke ned midt i deres forsvar.

Havde ret
Og deri havde Mikkel 100 % ret. Hedegårdsskolen Har et godt hold, men når alle tænker for meget på at slå den afgørende stikning, eller drible forbi 5 – 6 mand, ja så bliver det meget svært.

Vanvittig kamp i Valby

Annonce:

Ud over skole holdet spiller Mikkel til hverdag på U 17 holdet i Ledøje, men om vi en dag ser ham på landsholdet som storebror, må stå hen i det uvisse. Fodbold er jo over det halve liv i vores familie, klubfodbold - PL- CL- landholdet osv. jo der går da noget tid med denne interesse.

Bamsevinder fra Hedegårdsskole, blev forsvarskollega til Mikkel, Simon Gade.

TV: Totalt effektivt

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: