Annonce:
Annonce:

Begik straffe i overtiden og tabte

Tæt kamp: Et straffe i overtiden sendte Heiberg-drengene videre

Elias Osman Lundehusskolen halvklarer straffet men må se bolden gå ind til slutresultat 2-1 til Heibergskolen. (Foto: Lars Preben Jensen)
Elias Osman Lundehusskolen halvklarer straffet men må se bolden gå ind til slutresultat 2-1 til Heibergskolen. (Foto: Lars Preben Jensen)
Annonce:

Det var to hold der havde læst på lektien.

Begge hold havde forberedt sig på dagens modstander.

Se kampfakta

Farlige Felix
Mohamed fra Lundehusskolen fortalte at de godt viste at Felix Geoffroy fra Heibergskolen var farlig på dødbolde. De havde læst artiklen om Heibergskolen, hvor netop Felix havde scoret to mål.

De vidste også at dagens modstander havde et godt forsvar som ikke havde lukket mål i deres foregående kampe.

Magnus fra Heibergskolen fortalte, at de havde fået oplysninger om Lundehusskolen fra spillerne fra Ingrid Jespersen Gymnasieskolen, som havde tabt til Lundehusskolen i sidste runde.

De har en rigtig god i forsvaret, Mohamed, og en driblestærk på midten, Aukar.

TV: Fortjent sejr

Magnus og Mohamed havde mange dueller i kampen.

Heibergskolen havde det meste spil. Men Mohamed hos Lundehusskolen havde en stor andel i at holdene kunne gå til pause med stillingen 0-0 Mohamed var her der og alle vejne.

Annonce:

Stærk defensiv
Heibergskolen kom med et forsvar der ikke havde lukket et mål ind i deres første to kampe.

Allerød-tøser alle vegne

Udover at forsvare godt havde forsvaret også overskud til at være med i opbygningen af angrebene anført af Jacob, Felix Geoffroy , Jonas og Marc.

Anden halvleg var kun tre minutter gammel, da Magnus Nilson kunne bringe Heibergskolen på 1-0 på et langskud lige uden for feltet, uden chance for Elias i målet.

Heibergskolens forsvar gav ikke meget plads til Lundehusskolen lille dribler Aukar Hassan. Hele tiden var der en ny til at baggeop når Aukar havde snydt en eller to mand.

To super-keepere

Men et øjebliks uopmærksomhed gav Aukar den chance der skulle til og efter 179 minutter måtte Andre Sievers i Heiberg målet gå den tunge gang ind i målet efter bolden. Aukar havde bragt balance i regnskabet og stillingen var nu 1-1.

Med to minutter igen havde alle set frem til at kampen skulle afgøres på straffespark.

Annonce:

Straffespark
I dommerens overtid fik Heibergskolen en kontra som endte med et straffespark.

TV: Viljen til forskel

Magnus Nilson skulle sparke.

Elias Osman fra Lundehusskolen halvklarede straffet, men må se bolden gå ind til slutresultat 2-1 til Heibergskolen.

TV: Rødt kort efter tre minutter

Under uddelingen af dagens priser, havde de skuffede spiller fra Lundehusskolen overskud til at ønske spillerne fra Heibergskolen til lykke med sejren og held og lykke viderw i turneringen hvor endnu en Østerbro-skole venter, nemlig Øster Farimagsgade Skole.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: