Volley-træner med fodboldsucces

Alsidigt talent: Keld Reitov har både styr på fodbold og volleyball

Keld Reitov på sidelinjen. (Foto: Søren Møller)
Keld Reitov på sidelinjen. (Foto: Søren Møller)

Brøndbyøster Skole har en succestræner ved navn Keld Reitov. Keld er gammel landsholdstræner for det kvindelige landshold i volleyball. Desforuden har Keld også en fortid som international dommer i samme idrætsgren.

Bedste spiller ikke med
Keld fortæller at der selvfølgelig er stor forskel på de to idrætsgrene med at man sagtens kan bruge mandskabspleje, konditionstræning og andre ting, begge steder.

- Vores bedste fodboldspiller er ikke med på holdet, fortæller Keld.

Se også: Løbet over ende

- Det er han ikke, for da vi kaldte til første samling, så syntes han ikke det være vigtigt at møde op. Og har man den indstilling, så kan jeg ikke bruge ham på holdet. For mig er det vigtigt at vi er sammen om dette, at stille med et skolefodboldhold. Gider man ikke træne og være sammen med alle de andre, så er der ikke plads på skoleholdet så længe jeg er træner.

Se også: Sidste års semifinalister faldt

Fik Rolex i 'gave'
Keld har også dømt et hav at kampe ude i Europa i volleyball:

- Engang kom jeg på hotellet i et af de gamle øst lande, hvor der lå et Rolex-ur på værelset da jeg ankom. Jeg må så ringe til receptionen og fortælle at der sikkert var en der havde 'glemt' sit ur. De kom så fra receptionen og var glade for at jeg havde fundet det, så det kunne blive afleveret til den rette ejermand.

Se også: Det sidste bjæf

- Danske dommere har altid haft det ry i udlandet at vi ikke ville bestikkes, samt at vi altid udviste den rette ånd og fairplay. Alt dette ligger da også snart 15 år tilbage, fortæller Keld, som nu koncentrerer sig om sit hold fra Brøndbyøster skole.

- Nu er vi i fjerde runde og så må vi se hvor langt det rækker, slutter volleytræneren med fodboldsucces.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere