Annonce:
Annonce:

Rødt kort for refleks-handling

Tog bolden med hånden: Elias begik straffe og så rødt men Heibergskolen tabte alligevel

Anfører Felix header på mål. (Foto: John Aage Petersen)
Anfører Felix header på mål. (Foto: John Aage Petersen)
Annonce:

De hold, der når så langt i turneringen, at de skal spille deres fjerde kamp, har som regel en formidabel flot målscore, hvor de selv har scoret mange mål som regel i den første kamp.

Se kampfakta

Det gælder dog ikke for disse to hold. Begge hold har kun lavet ni mål i deres tre første kampe. Et andet lighedspunkt mellem holdene er, at de begge er kommet til denne runde med en 2 – 1 sejr. Så det ligner en kamp med få mål, hvor ét mål måske er nok til at vinde.

Tabte trods overvægt i spil

Heibergskolen startede i femte gear
Heibergskolen lagde tryk på modstanderne fra det første fløjt. I det femte minut blev der sparket et flot hjørnespark fra højre. Anfører og midterforsvarer Felix Geoffroy gik med frem og fik også leveret et flot hovedstød, men desværre for ham og holdet gik bolden forbi mål.

Annonce:

Samme Felix var en meget synlig spiller gennem hele kampen. Han havde mange nærkampe med modstanderne. En fair spiller, som også fik fairplay prisen.

Lige efter forsøgte Elias Christiansen at bryde igennem i den modsatte ende af banen, men afslutningen gik ved siden af målet.

Sparket i hovedet

Højlydt jubel ud over Østerbro
Efter cirka ti minutter gik gassen lidt af Heibergskolens pres, og Øster Farimagsgade blev mere nærgående. Rasmus Reuter havde et skud på stolpen. Lige efter skød han igen mod mål, og målmanden, som virkede meget nervøs, tabte bolden. Der opstod lidt tumult, og pludselig var bolden over stregen.

1 – 0 til Ø.F. efter 12 minutter. Der var stor tvivl om, hvem der egentlig scorede. Var det Rasmus eller Mads? Men efter kampen blev man enige om, at det var et selvmål.

Entusiastiske tilskuere. (Foto: John Aage Petersen)
Entusiastiske tilskuere. (Foto: John Aage Petersen)
 

Men de rigtig mange tilskuere fra Øster Farimagsgades Skole var fuldkommen ligeglade med hvem og hvordan, der blev scoret. Der lød et brøl, som måtte kunne høres helt nede i havnen.

Hurtigt ud af starthullerne

Annonce:

Et hold mod individualister
Heibergskolen spillede mere som et organiseret hold med mange afleveringer fremad banen. Selvom de spillede sig frem til straffesparkfeltet og ofte fik afsluttet, blev det ikke rigtig farligt.

Magnus, Simon Slebsager og Felix Fatum har alle et fremragende spark, som de også gav prøver, men lykken stod dem ikke bi. Felix fik fidusbamsen for sin indsats.

- Det er godt nok ikke tilfredsstillende at spille bedst og så tabe, sagde Simon efter kampen. Men vi var ikke præcise nok i vores afslutninger.

Simon spiller nu Jægersborg Boldklub, men har tidligere spillet sammen med mange fra modstanderholdet i en Østerbro-klub.

Vanvittigt comeback

Med til at forhindre scoringer var også nogle dygtige forsvarsspillere, blandt andet anfører Ahmed og Dennis Tanji. Og så må vi ikke glemme målmand Tobias Blomroos.

Han har et meget fint blik for spillet, så han behøver ikke at lave TV-redninger, da han i de fleste tilfælde læser situationerne så godt, at han simpelthen bare står dér, hvor bolden kommer.

Annonce:

Han er også dygtig til at skille sig af med bolden, hvilket gav nogle fine igangsætninger. Han fik for sin indsats fidusbamsen.

Målfattigt opgør måtte i straffe

Manglede organisation
Offensivt virkede Ø.F. ikke så organiserede. Det var mere på individuelle præstationer, at de kom frem ad banen. Højst en eller to afleveringer indbyrdes, og ellers solo commando-raids derudaf. Typer som Elias, William Fribert og Jeppe Erenbjerg er svære at stoppe.

Resten af halvlegen foregik efter samme opskrift, som beskrevet foranstående. Kort tid før pausefløjtet havde Rasmus Reuter et skud på den ene opstander.

Nerverne svigtede

Bolden blev dog i området, men målmande fik ikke rigtig styr på den, så det endte med at William gav den det sidste skub ind over mållinjen. 2 – 0 til Ø.F. ved pausen, hvilket Heibergskolens træner absolut ikke var tilfreds med.

Annonce:

- Det er godt nok surt at være bagud med to, når man har spillet bedst, men vi må bare fortsætte, så skal målene nok komme.

Taktisk kamp endte i straffe

Straffe og rødt kort
Det skulle snart vise sig, at han fik ret, for efter seks minutters spil af anden halvleg skete der noget. Heibergskolen sparkede et hjørne ind over tæt under mål. Ø.F. havde Rasmus ved forreste stolpe og Elias ved bageste stolpe. Ja og Tobias havde jo hidtil klaret det, han skulle.

Tobias med bolden sikkert i sin favn. (Foto: John Aage Petersen)
Tobias med bolden sikkert i sin favn. (Foto: John Aage Petersen)
 

Men det gik galt. Bolden passerede både forreste stolpe og Tobias midt i målet og endte ved Elias ved bageste stolpe. Han løftede armene efter bolden og fik hånd på. Det gav straffe og rødt kort. Dybt ulykkelig måtte han forlade banen. Vi talte med ham, da han var kommet lidt ovenpå igen.

Scorede direkte på hjørne

Annonce:

- Jeg troede, at Rasmus havde den ved forreste stolpe, men det havde han så ikke. Jeg blev lidt forvirret, da Tobias ej heller havde den, og da bolden kom hen til mig lavede jeg en refleksbevægelse efter bolden uden egentlig at tænke, at nu tager jeg den med hånden.

Topscorer Magnus var sikkerheden selv og scorede sikkert uden chance for Tobias i målet.

Scorede efter gult kort

'Fremover banen' – lød råbet
Nu sendte Heibergskolen flere folk frem i det forreste geled for at få en udligning.  Det gav dog nogle store chancer til Ø.F., men både Jeppe, Mads og William fik ikke lavet den færdig og scoret. Det kunne ellers have lukket kampen.

I den ande ende forsvarede Ø.M. sig dog med fuld kraft. Desværre så meget kraft, at det kostede yderligere to gule kort og dermed kun otte spillere på banen de sidste syv minutter.

TV: Topscorer-kandidat med lyn-hattrick

Det gav nogle hektiske situationer, men resultatet holdt stand, og Øster Farimagsgades Skole er videre. Da det sidste fløjt havde lydt, blev sejrsherrene bestormet af de mange glade skolekammerater, der havde overværet kampen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: