Sander vs Pola

Optakt: Nyager og Højdevangen har hver en giftig frontangriber

Nyagers Pola Karim har nettet 12 gange indtil videre. (Foto: Søren Møller)
Nyagers Pola Karim har nettet 12 gange indtil videre. (Foto: Søren Møller)

Om ganske få dage bliver et af spørgsmålene om Københavns kreds afgjort. Her mødes Hødevangen Skole og Nyager Skole.

Højdevangen har i flere år været langt med fremme, flot ledet at Kenny Thorup og Søren Knudsen. De to ved mere om fodbold og mandskabspleje end mange andre af deres kollegaer.

'Polsøgeren'
I sidste kamp var Pola Karim, også kaldt 'Polsøgeren', den store oplevelse. Mange vil nok sige at Pola laver for lidt i det defensive, men Pola er den type som enhver træner har højt på sin ønskeliste.

Pola er lige der i boken hvor en rigtig 9’er skal være. Både med på de løse muligheder med fod og hoved. Sådan scorede Pola to mål i sidste runde. Derudover var han sikkerheden selv, da han fik en friløber fuldendte sit hattrick. Så at Pola ikke har den helt store arbejdsiver, er nok tilgivet. Pola er sit holds topscorer med 12 mål.

TV: Fantastiske Frederick  

Super-Sander
Sander som nu er sit holds topscorer med ni kasser, fik bolden i rusen seks gange i deres sidste opgør. Som lærer Kenny Thorup, fortalte det:

- Jo, men det var vist på en lidt billig baggrund, vi har haft kampe der var sværere end denne. Men vi var også rigtig gode, vi fik scoret på de chancer vi skabte, og når så et af vores talenter (Sander, red.) laver seks garn, ja hvad kan vi så forlange mere.

Kenny er dog godt klar over at der venter en helt anden kamp på tirsdag kl 12.00 i Idrætsparken på Englandsvej 61.

- Søren, min kollega og jeg var ude at se noget af Nyager Skole sidste kamp og da de førte 2 – 0 havde vi set nok. Nu ved vi hvem vi skal passe på, for de har to meget hurtige folk oppe foran, men mon ikke vi kan finde den rigtige taktik til at bremse dem.

Trak fra i anden halvleg  

To dygtige hold
Spændende bliver det om hvem der skal i kreds-semifinalen. Det er to meget dygtige hold vi skal se på tirsdag. De er så lidt heldige at i den anden halvdel også er gode hold som de ikke kan møde før en eventuel finale. I denne halvdel er nemlig hold, hvor blandt andet Brøndbyøster Skole stadig er med.

Alt i alt bliver det nogle meget spændende kvartfinaler som starter op med denne kamp på tirsdag.