Højdevangen: Storfavorit

Derfor har de gode odds: Stjerne-præstation kan føre holdet langt

(Foto: Søren Møller)
(Foto: Søren Møller)

Fik man set dagens kamp mellem Højdevangens Skole og Nyager Skole ja så ville man nok sætte sine penge på, at Højdevangens Skole vinder Storkøbenhavns Kreds.

Se kampfakta

Højdevangen er med dagens præstation helt sikkert med fremme som en af de kandidater til at vinde kredsen. Alle på holdet har en stor fodboldforståelse og gør ikke tingene sværere, end de er.Hjemmesejr på 3 – 1 over et andet godt hold i kredsen, Nyager Skole, viser, at holdet kan nå langt.

Pola på pletten

(Foto: Søren Møller)
(Foto: Søren Møller)
 

Godt fra start
Allerede fra start fik de lidt større spillere fra Højdevangen sat spillet op, hvor de havde bolden mest og spillede sig igennem Nyagers forsvar til flere chancer. Og helt fortjent kom de foran 1–0 efter 14 minutter ved Oliver HT.

POLA-POLA-POLA  

Pola
Man havde set frem til, at Pola fra Nyager Skole skulle gøre livet svært for Højdevangens forsvar, og efter 20 minutter fik han da også bolden ude på kanten og løb fra forsvaret og lagde bolden ind over, hvor Marcus Elgaard kunne udligne til 1 – 1.

Sander vs Pola

Men efter 25 minutter fik Albert Nielsen en løs chance lige uden for straffesparksfeltet, og med et fladt skud udplacerede han en ellers velspillende målmand hos Nyager, og så stod det 2–1.

(Foto: Søren Møller)
(Foto: Søren Møller)
 

Få chancer
Efter pausen var det ikke stort med mål chancer til nogen af holdene. Men da Oliver Koldskål midt i halvlegen fik en advarsel for at holde Pola, så var der måske mulighed for Nyager. Men alene oppe foran var det svært for Pola at udrette det store. Højdevangen red stormen af, og da de til sidst fik scoret igen ved Oliver HT på et flot langskudsmål, ja så var kampen afgjort med en hjemmesejr på 3–1.

Sander vs. Pola: Uafgjort

- Det er ikke et uretfærdigt resultat, sagde drengene fra Nyager Skole. Vi kommer bare igen til næste år.

Fairplay håndklæde vinder blev Højdevangens Nicklas Bondo og Oliver HT. Fra samme skole vandt fidusbamsen. Pola fra Nyager Skole vandt også sin første fidusbamse.

(Foto: Søren Møller)
(Foto: Søren Møller)