Sander vs. Pola: Uafgjort

Godt dækket op: Derfor står den stadig lige

Nyagers Pola Karim. (Foto: Søren Møller)
Nyagers Pola Karim. (Foto: Søren Møller)

Det forventede opgør mellem Jonas Sander fra Højdevangens Skole og Pola Karim fra Nyager skole blev ikke det helt store.

Sander vs Pola

Begge skoler var jo advaret om deres færdigheder og havde naturligvis taget deres forholdsregler for, hvordan de skulle dæmme op for de kvaliteter, som de to spillere havde udvist i deres sidste skolekampe.

Højdevangen: Storfavorit

Sander fortalte:

- Jeg har lidt af en lyskenskade, som driller så det gjorde ikke noget, at jeg ikke kom til de store chancer i dag og ej heller på måltavlen.

- Det vigtigste var, at holdet vandt, og vi er videre, så må jeg se, om ikke jeg kan overraske i næste runde. Er det semifinalen vi er i nu? og til det kan vi kun sige ja. Højdevangen er igen på vej mod en kreds finale.

Pola blev lukket ned - næsten
Pola havde det svært mellem to af Højdevangens bedste i dag. Nemlig tandemparret Oliver Koldskål og Eske Andenberg, der ikke gav mange chance bort. Kun ved Nyagers reducerings mål fik Pola løbet fra dem, og fik lagt en perfekt bold ind over. Her fik Pola virkelig vist sin farlighed, men ellers sad Højdevangens forsvar solidt på alt, hvad Nyager kom med af angreb. Det skulle da også vise sig, at netop det at få lukket Pola ned grjorde den store forskel.

Billede fra dagens kamp. (Foto: Søren Møller)
Billede fra dagens kamp. (Foto: Søren Møller)
 

Dygtigt set af Højdevangens trænere Kenny Thorup og Søren Knudsen, som jo netop havde været i Rødovre og spioneret ved Nyagers sidste kamp.