Dagens mand: Oliver Tvarnø

Matchvinder: Helt nede på jorden

Oliver scorede sine to første mål i turneringen i dag. (Foto Søren Møller)
Oliver scorede sine to første mål i turneringen i dag. (Foto Søren Møller)

Dagens mand i skysovs blev uden tvivl Oliver fra Højdevangens Skole. Oliver, der til hverdag spiller i B 1908 på deres U 17 – 2. divisionshold spillede sin absolut bedre skolefodboldkamp i dag.

Se kampfakta

Helt uden nøkker fortalte Oliver, at han både på klub og skole holdet spiller en 6’er placering hvor det handler mest om det defensive. At han så i dag bliver matchvinder med to scoringer for sin skole gør jo ikke hans præstation dårligere.

Spot på Storkøbenhavns mulige vindere

- Det, der betyder noget, er at få holdet videre til næste runden, fortæller Oliver. At jeg så scorer mine to første mål i skoleturneringen er så bare et ekstra plus. Min rolle på skoleholdet er lidt mere fri end på klub holdet, så måske var det derfor, jeg endelig kom på tavlen.

Højdevangen: Storfavorit

Oliver om sine scoringer
- Mit første mål i dag kom efter at Ashan snød tre – fire mand ud i siden og derefter lagde den ind til mig, og så tog jeg chancen. Det var lækkert at se bolden stryge i mål.

- Og til sidst i kampen efter at Nyager havde et udspak fra deres målmand, var der en fra Nyager, der fumlede lidt med bolden, og da jeg så fik fat i den, så jeg, at deres målmand Marcus var lidt langt ude i feltet, og så skulle det jo forsøges. Denne scoring føltes endnu bedre, da det jo lukkede kampen.

Sander vs. Pola: Uafgjort

- Vi tager stadig en kamp af gangen men håber selvfølgelig at komme i kredsfinalen, og så må vi se til foråret hvor langt det kan række, slutter dagens mand, Oliver Tvarnø.