TV: Offensiv bankede defensiv

Klasseforskel: Lavede mål på samlebånd

Hjemmeholdet havde en sprudlende offensiv og lavede mange mål. Foto: Flemming Bærnthsen
Hjemmeholdet havde en sprudlende offensiv og lavede mange mål. Foto: Flemming Bærnthsen

Kampen stod mellem Søndermarksskolen og Sydbornholms Privatskoles drenge.

Hjemmeholdet fra Søndermarksskolen havde til opgøret valgt en meget offensiv tilgang, da de spillede med fire angribere. De ville gøre det svært for Bornholms mindste skole. 

Sydbornholms Privatskole havde dog valgt en mere defensiv tilgang og spillede 5-4-1, da deres hold bestod af flere 6. klasses elever, og de havde lavet tre målsætninger for dagens kamp. De ville gerne score, de ville ikke tabe med 20 mål, og de ville have det sjovt.

Se kampfakta her.

Storkøbenhavn TV: Ren opvisning

Hjemmeholdet i førersædet
Kampen bølgede frem og tilbage, indtil en velspillende Emil Pedersen afdriblede gæsternes midtbane, tog sagen i egen hånd, og sparkede til højre for målmanden til kampens første scoring. Dette tog pusten af gæsterne, og derfor lagde hjemmeholdet et gevaldigt pres på gæsterne. Værterne fra Søndermarksskolen kunne således gå til pause foran med 5-0.

I pausen tog gæsternes anfører en god snak med sine holdkammerater. Han havde en motiverende snak med holdkammeraterne, og han fortalte, at de var her for at have det sjovt.

Søndermarksskolen ville det dog anderledes, og de ville sende et klart signal til deres næste modstander. Selvom Sydbornholms Privatskole var stort bagud, gav de ikke op. De kæmpede frem til sidste minut i kampens hede.

Kampen sluttede 14-0 til Søndermarksskolen, der også havde fundet plads til en pige på holdet i form af Sif Hansen.

Værterne sad på det meste af spillet gennem kampen. Foto: Stig Sinius Nielsen Storkøbenhavn Falkene lettede aldrig

Hør her hvad Sif sagde efter kampen: