Dramatisk målorgie

17 kasser: Emil Erichsen gik på mål og blev den store helt

Emil Erichsen i blå scorede hattrick og var afgørende for sit hold i sejren. Foto: Stig Sinius Nielsen
Emil Erichsen i blå scorede hattrick og var afgørende for sit hold i sejren. Foto: Stig Sinius Nielsen

Fredag tog Lundehusskolen imod Nyboder Skole i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Nyboder Skoles 10’er Emil Erichsen har mange ligheder med sit store idol, Christian Eriksen. Men Emil var ikke kun en fantastisk 10’er i kampen, hvor han scorede hattrick – men han blev virkelig matchvinder ved til slut at redde det afgørende skud fra Lundehusskolen i den afsluttende straffesparkskonkurrence.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Fremragende comeback

Målrig halvleg
Det var ellers Lundehusskolen, der kom bedst fra start og fik scoret kampens første mål efter en omstilling. Her kunne August Reck gøre det til 1-0 for hjemmeholdet i det 18. minut.

Men så tog gæsternes Emil Erichsen fat og fik udlignet ti minutter efter. Og lige inden pausefløjtet fik Oliver Illum bragt Nyboder Skole foran på et flot hjørnespark fra Oskar Hensing. Det var helt uden chance for Lucas Poulsen i målet.

Straks fra anden halvlegs begyndelse lagde udeholdet pres på værternes forsvar. Og selvom værterne holdt en fire-back-kæde med Jonathan Russel, Rasmus Pehrsson, Sameer Anwar og Marco Hatzistratis, kunne de ikke holde Emil Erichsen tilbage fra at score til 3-1.

I den modsatte ende tog forsvaret med Omar Gumba, Rasmus Klee og Elias Schaffalitzky sig en blunder oven på den sikre føring. Så kunne Mustafa Abdi reducere til 3-2.

Mustafa og og Emil scorede begge hattrick i kampen. Foto: Stig Sinius Nielsen
Mustafa og og Emil scorede begge hattrick i kampen. Foto: Stig Sinius Nielsen

Se også: TV: Offensiv bankede defensiv

Skarpest fra pletten
Endnu en gang viste Emil Erichsen sit format. Han spillede ping-pong med Khaled Afifi gennem forsvaret og fuldendte sit hattrick. Føringen var nu 4-2.

Nu troede alle, at kampen var lukket. Men ikke Mustafa Abdi, der endnu en gang fik reduceret ved at sende bolden forbi Sander van Leeuwen i målet til 4-3 i det 25. minut.

Så kunne Lundehusskolen lugte udligningen. I et sandt arbejdspres med lille Elias Amrani i spidsen fik de presset Nyboder Skole i bund, og så kunne Mustafa Abdi fuldende sit hattrick ved at udligne til 4-4 i kampens sidste minut.    

I den efterfølgende straffesparkskonkurrence byttede Emil Erichsen trøje nr. 10 ud med trøje nr. 1 og reddede Lundehusskolens femte og sidste skud. Da Nyboder Skole samtidig havde scoret på alle deres spark, blev slutresultatet efter straffe 9-8 til Nyboder Skole.

1 af 12 Fotos: Stig Sinius Nielsen
2 af 12 
3 af 12 
4 af 12 
5 af 12 
6 af 12 
7 af 12 
8 af 12 
9 af 12 
10 af 12 
11 af 12 
12 af 12 Emil Erichsen i blå scorede hattrick og var afgørende for sit hold i sejren. Foto: Stig Sinius Nielsen
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen