Lucca viste vejen

Intenst: Begge mandskaber pressede godt på

Værterne trak fra efter pausen. Foto: Stig Sinius Nielsen
Værterne trak fra efter pausen. Foto: Stig Sinius Nielsen

Fredag spillede Kirsebærhavens Skole imod Lykkebo Skole.

Pigerne fra de to skoler ville ikke spille med tilskuere, da drengene fra Kirsebærhavens Skole sidste år havde hånet pigernes for deres spil. De drenge burde virkelig skamme sig, for de gik glip af en virkelig god fodboldkamp. Og i modsætning til drengene spiller pigerne fodbold uden så mange unoder, som ofte ses i drengekampe. Pigerne har ofte også meget bedre forståelse af begrebet "fairplay".  

Se kampfakta her.

Se også: Kollektivet sejrede

Store kvaliteter
I fredagens kamp så man i perioder flot teknisk fodbold. Især de to anførere gik forrest for hvert sit hold.

Begge anførere arbejdede ud fra en position i forsvaret, men det blev hurtigt klart, at værternes Lucca Christoffersen havde de bedste offensive kvaliteter af de to. Hun fik presset spillet op på Lykkebos banehalvdel.

Samtidig havde Lucca Christoffersen en veludviklet sparketeknik, som hun viste, da hun trak frem til et hjørnespark, hvor hun sendte bolden direkte i mål. Lykkebo Skoles keeper Aya Alnoor nåede kun lige at få fingerspidserne på bolden, inden den smuttede ind bag hende.

Begge hold spillede flot fodbold. Foto: Stig Sinius Nielsen
Begge hold spillede flot fodbold. Foto: Stig Sinius Nielsen

Se også: Birk blev nøglen til sejr

Trak fra
Med Hazal Camur i midten og Melike Savcun ved siden af havde Lykkebo Skole et rimelig stabilt forsvar i store dele af kampen. Men da Lucca Christoffersen trak frem og fodrede sine medspillere med flotte afleveringer, så opstod der problemer.

I halvlegen 25. minut fik Ida Pedersen en god aflevering, som hun satte ind bag Aya Alnoor til pauseresultatet 2-0 til Kirsebærhavens Skole.

Straks i begyndelsen af anden halvleg fik gæsterne reduceret ved Freja Andersen og skabte derved lidt spænding i kampen. Men Lucca fortsatte med at fodre sine medspillere. Først Ida Pedersen, så Sarah Gilksberg og til slut igen Ida Pedersen, der dermed scorede et hattrick.

Kampen endte 5-1 til Kirsebærhavens Skole over Lykkebo Skole.

1 af 15 Fotos: Stig Sinius Nielsen
2 af 15 
3 af 15 
4 af 15 
5 af 15 
6 af 15 
7 af 15 
8 af 15 
9 af 15 
10 af 15 
11 af 15 
12 af 15 
13 af 15 
14 af 15 
15 af 15 Værterne trak fra efter pausen. Foto: Stig Sinius Nielsen