Ned ad bakke

Exit: Bakkegårdsskolen er færdige i Ekstra Bladet Skolefodbold

Fuld fart fremad. Foto: Søren Møller
Fuld fart fremad. Foto: Søren Møller

Bakkegårdsskolen og Tjørnegårdsskolen stod godt til hinanden og gav underholdning for hele entreen. Begge hold havde vundet store sejre i første runde, så nu var tiden kommet til at se, hvor gode de hver især var. Se kampfakta her.

Hjemmeholdet startede bedst, og efter spil og chancer var det ikke fortjent, at de var bagud 1-0 ved pausen. Udeholdets Santiago Tejada fik i det 26. minut en dyb stikning fra en holdkammerat, og efter han havde løbet fra hjemmeholdets forsvar, kunne han udplacere Hans Christian i hjemmeholdets mål og gøre det til 1-0 for gæsterne.

Alene mod kollektivet

Hold øje med Santiago
Inden kampen fortalte værternes Villads Bjerg følgende:

- Vi har fået ny anfører, men vi skal holde samme taktik som i forrige kamp. Jeg tror, det er to gode hold, der skal møde hinanden i dag. VI har aftalt, at vi skal holde en god defensiv som udgangspunkt, og så skal vi se, hvad vi kan frem af banen.

Han knyttede også en kommentar til udeholdets angriber, som hjemmeholdet havde særligt fokus på.

- Vi ved, de har en stor angriber (Santiago Tejada, red.), og ham skal vi prøve at holde, afsluttede han.

Nærkamp for alle pengene. Foto: Søren Møller
Nærkamp for alle pengene. Foto: Søren Møller

Målræv på jagt

På pletten
Det havde Villads ret, for det var jo netop Santiago Saldarriaga Tejada, der kom fri inden pausen og scorede.

Specielt havde August Damm fra Bakkegården en solotur, der med lidt mere held i sprøjten kunne havde indbragt en scoring, men udeholdets målmand Tinni Teitsson fik reddet situationen i fin stil. Men kampen sluttede 1-0 til Tjørnegårdsskolen, der er videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Tjørnegårdens og kampens enlige målscorer og holdets anfører, Santiago Tejada. vandt fidusbamsen, og fra Bakkegården var det den bundsolide midtbanespiller Magnus Malmberg, der fik bamsen.

Fighter-viljen gav pote

Anfører Santiago Tejada blev matchvinder. Foto: Søren Møller
Anfører Santiago Tejada blev matchvinder. Foto: Søren Møller