'Bageren' fremhæver holdet som stjernen

Alle står sammen: Ingen individualister er over holdet hos Niels Steensens Gymnasium

Mathilde Bager i fuld kontrol. (Foto: Henrik Schou)
Mathilde Bager i fuld kontrol. (Foto: Henrik Schou)

Onsdag 13. april spilles pigernes sidste kvartfinale i dette års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold. Det er Niels Steensens Gymnasium, der tørner sammen med Nykøbing F. Realskole.

Mathilde 'Bageren' Bager kan fortælle Ekstra Bladet Skolefodbold, at de glæder sig til kampen.

- Vi er alle sammen begyndt at snakke om det nu. Vi er spændte og glade, så vi glæder os.

- Vi er blandet fra forskellige årgange, så når vi ser hinanden på gangene gejler vi hinanden lidt op og taler om det.

Mathilde Bager får et overblik i maskinrummet i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou)
Mathilde Bager får et overblik i maskinrummet i kredsfinalen. (Foto: Henrik Schou)

Niels Steensens Gymnasium jubler efter sejren i kredsfinalen. Mon de kan juble igen efter kvartfinalen? (Foto: Henrik Schou) Nyheder ZOOM: Niels Steensens Gymnasium - Nykøbing F. Realskole
Mathilde Bager (tv) styrer på suveræn vis spillet fra midtbanen hos Niels Steensens Gymnasium. (Foto: Henrik Schou) Storkøbenhavn TV: 'Bageren' har opskriften på finale klar

Holdet er den store profil
Her på Ekstra Bladet Skolefodbold fremhæver vi profiler fra de forskellige hold, men 'Bageren' kan ikke fremhæve et par stykker fra Niels Steensens Gymnasium. Der er det holdet, der er den store stjerne.

- Det er holdet, der er kernen. I modsætning til de andre år har der været et utroligt godt sammenhold på holdet og så har vi rigtig mange stærke profiler. Alle har enten spillet fodbold i fortiden eller spiller stadig, så alle har en bred forståelse for det.

- Jeg synes netop det der er godt ved vores hold er at vi er så mange, der er gode. Hvis jeg skulle vælge, ville jeg ikke en gang fremhæve mig selv. Det er sammenhængen af os alle sammen, der gør os gode. Det er ikke kun én person, der bærer holdet og scorer alle målene. Vi fungerer som et hold, hvor alle har sine personlige opgaver og fuldfører dem 100%.

Niels Steensens Gymnasium er et hold, der står sammen. (Foto: Henrik Schou)
Niels Steensens Gymnasium er et hold, der står sammen. (Foto: Henrik Schou)

Niels Steensens Gymnasium er klar til kvartfinalen. (Foto: Henrik Schou) Storkøbenhavn Kvartfinalist: Niels Steensens Gymnasium
Pigerne fra Niels Steensens er klar til kvartfinalen efter forlænget spilletid og straffe. (Foto: Henrik Schou) Storkøbenhavn TV: Sled sig til kvartfinalen

Svært at lade være med at drømme
Kvartfinalen er næstsidste skridt på vejen mod finalen på TRE-FOR Park 28. april. Når nu man er nået så langt, er det svært ikke at begynde at drømme lidt, erkender Mathilde.

- Det er svært at lade være med at drømme. Alle er begyndt at tænke på, at hvad nu hvis vi kommer til finalen. Vi har den indstilling, at vi skal til Odense. Hvordan vi kommer det, finder vi ud af til kvartfinalen, men vi arbejder stærkt på, at det er der vi skal ende.

Mathilde Bager går forrest for Niels Steensens Gymnasium med anførerbindet på armen. (Foto: Henrik Schou)
Mathilde Bager går forrest for Niels Steensens Gymnasium med anførerbindet på armen. (Foto: Henrik Schou)

Daniella Diaz står stærkt i Niels Steensens-forsvaret. (Foto: Henrik Schou) Storkøbenhavn TV: Diaz på godt og ondt

Men hun understreger også hvor stolte de er af at være nået til kvartfinalen.

- Vi synes det er utroligt stort og er også rigtig stolte af os selv. Vi har altid haft den intention, at vi ville komme så langt som muligt, men i alle de fire år jeg har spillet for skolen, er det her det længste vi nogensinde er kommet. Jeg tror faktisk også, det er det længste skolen nogensinde er kommet.

Kampen mellem Niels Steensens Gymnasium og Nykøbing F. Realskole spilles onsdag 13. april klokken 11. Du kan læse meget mere om de to hold HER.

1 af 2 Mathilde Bager går forrest for Niels Steensens Gymnasium med anførerbindet på armen. (Foto: Henrik Schou)
2 af 2 Mathilde Bager i fuld kontrol. (Foto: Henrik Schou)