Bagud 3-1: Vildt comeback på et kvarter

Lige kamp: Der kom masser af mål, da Utterslev og Heiberg mødtes

Heibergskolen. Foto: Ekstra Bladet
Heibergskolen. Foto: Ekstra Bladet

Kampen mellem Utterslev Skole og Heibergskolen startede som det rene festfyrværkeri, da Yasmin Belouahi fra den centrale del af banen tog ansvaret i egne fødder og afdriblede tre spillere.

Se kampfakta her

Fantastisk kamp
Herefter passerede hun keeperen og bragte sit hold foran 1-0, inden det første minut overhovedet var gået.

Men Yasmin var bestemt ikke færdig endnu, for fem minutter senere sendte hun bolden i kassen på et skud udefra feltet. Og dermed kunne hun doble sit holds føring.

Luften sitrede i nabodyst

Det fik Heibergskolen til vågne op og spille mere offensivt fodbold. De satte spillet længere oppe i banen, og det giver gevinst, da Amelina Sala satte bolden i kassen til 2-1.

Tenniscifre i lokalbrag

Lige kamp
I pausen var beskeden klar for begge trænere, at de bare skulle fortsætte, fordi kampen var fuldstændig åben.

Det var dog Utterslev, der kom bedst ud til anden halvleg, da de igen sikrede sig en tomålsføring på et mål af Mille Kristiansen. Men Heibergskolen var som en stædig bokser, der ikke vil lægge sig ned.

Kaptajnernes kamp: Frida vs. Kristine

Spænding til det sidste
De sidste 20 minutter stod der nemlig Heibergskolen på kampen, og her kom et fantastisk comeback. I løbet af 15 minutter scorede Heiberg nemlig tre mål og havde bragt sig i front for efter at have været bagud to gange.

Utterslev satte nu Heiberg under pres for at få bolden i kassen. Trænerne på Heiberg-bænken var ved at bide neglerødderne i bund af bar spænding. Til sidst diskede Tone Schonemann op med en redning med hovedet for at holde Utterslev Skole fra mål. Fantastisk redning.

Dermed vandt Heibergskolen 4-3.

Vanvittigt målræs afgjort til slut