Banens bedste: Fire mål er godkendt

Kæmpe profil: Asger Ammundsen fik uden problemer sparket Byens Skole videre

I første runde tog Byens Skole godt imod Sølvgades Skole til en kamp, der var præget af god opførsel, stemning og en stjerneangriber.

Asger med sit første mål. Foto: Josefine Willadsen
Asger med sit første mål. Foto: Josefine Willadsen

Rolig start
Opgøret startede forholdsvis stille og roligt, og selvom Byens Skole blev de første til at sende bolden i mål, var der ikke den store niveauforskel mellem holdene - så det ud til.

Se kampfakta her

Allerede i femte minut scorede Johannes Sommer det første mål, og forspringet blev øget yderligere, da Theodor Carlsen satte kuglen i krogen på et flot frispark. Herefter måtte Byens Skole dog holde målpause og lade udeholdet komme til. Oliver fra Sølvgades Skole var tæt på et hattrick, der ville have bragt hans hold forrest, da han fandt målet to gange i træk - for herefter at heade bolden på overliggeren.

TV: Ville gerne lege med

Her scorer Theodor flot på frispark. Foto: Josefine Willadsen
Her scorer Theodor flot på frispark. Foto: Josefine Willadsen

Stjerneangriberen
Det stod dog klart allerede tidligt i kampen, at der var en mand på banen, der spillede på sit helt eget niveau. En angriber, som Sølvgades forsvar simpelthen ikke kunne holde styr på, lige meget hvor hårdt de prøvede. Selvom Asger Ammundsen 'kun' fik scoret ét mål i første halvleg, stod det klart for Sølvgades Skole, at der måtte gøres noget. I pausen planlagde de derfor mandsopdækning af Asger. Den mandsopdækning måtte dog blive på tegnebordet. I starten af anden halvleg, på under 10 minutter, nåede Asger at drible sig forbi mand efter mand og sende bolden forbi fødderne på keeperen hele tre gange.

Løb ind i lussing

Asger Ammundsen var kampens bedste - her scorer han sit tredje mål. Foto: Josefine Willadsen
Asger Ammundsen var kampens bedste - her scorer han sit tredje mål. Foto: Josefine Willadsen

Fairplay prægede kampen
Det blev dog slutningen på Asger Ammundsens ekspedition mod målet, for efter at have bragt sit hold foran med hele 7-2 forlod han banen, og kampen blev klart udjævnet. Der blev spillet flot fodbold af begge hold, og især Karl på Sølvgades midtbane fik lov at komme på banen med flotte afleveringer i dybden. Han manglede dog målscoreren fra første halvleg, Oliver, der støttet af hjemmeholdets spillere måtte humpe fra banen, efter de havde sørget for vand, is og skulderklap på ægte fairplay-manér.

Effektiviteten blev afgørende

Oliver hjælpes fra banen. Foto: Josefine Willadsen
Oliver hjælpes fra banen. Foto: Josefine Willadsen

Sikker sejr
Den værste hede fra kampen var nu ved at være afkølet. Theodor Carlsen nåede at sætte fod på endnu et skud i mål til slutresultatet 8-2, og hermed var Asger Ammundsen og Byens Skole sikkert videre til næste runde.

Historien gentog sig

Efter kampen snakkede Ekstra Bladet med kampens bedste - Asger. Blandt andet om, hvorfor han blev udskiftet efter sit måltogt, og hvordan han havde det med det.

- Jeg har lidt problemer med knæene, og vi prioriterede, at jeg kan komme ud og spille med mit eget hold også, sagde Asger.

- Fire mål er godkendt, og jeg forventer ikke at score så mange igen, men det ville være lækkert, hvis det blev sådan, tilføjede han med et kækt smil.

Vigtigt at være klar fra start