Chokstart afgjorde affære

Lynkasser: Fem hurtige mål var nok for gæsterne

Hvor er bolden? Foto: Søren Møller
Hvor er bolden? Foto: Søren Møller

Der var masser af underholdning i kampen mellem Niels Steensens Gymnasium og Sortedamskolen i Københavns Fælledpark. Ti mål fik vi at varme os på i det regnfulde og blæsende vejr. Se kampfakta her.

Det, der i starten af kampen så ud til at blive en stor sejr til udeholdet, skulle vise sig at blive lidt mere spændende, end pigerne og deres lærer Nikolaj Hald havde tænkt sig.

Chokstart
For inden for de første 20 minutter havde udeholdet bragt sig foran med 5-0. De to første mål blev scoret af Vera Hansen, og de næste tre blev lavet af Jasmin Petersen, der dermed kunne notere sig for et hattrick. Men inden pausen fik hjemmeholdet reduceret ved Sophie Birkebæk.

Det syntes Sortedamskolens store profil Jasmin Sarah Petersen ikke om, så hun gik solo og scorede sit fjerde og sit holds sjette mål. Niels Steensens Gymnasiums piger gav dog aldrig op, og det skal siges til deres store fortjeneste, at de kæmpede bravt, selvom det nu så håbløst ud.

Jasmin i fremdrift. Foto: Søren Møller
Jasmin i fremdrift. Foto: Søren Møller

Se også: Rosas store regnshow

Overtag ikke nok
De pressede udeholdet fra anden halvlegs startede, som nu sjældent kom til chancer. Men også i forsvaret kunne Jasmin Petersens kræfter bruges. Hun gav en stor hånd med i det defensive arbejde også.

Det lykkedes Niels Steensens Gymnasiums piger i deres store pres i anden halvleg at få scoret tre gange. Alle scoringer blev sat ind af den dygtige Cecilia Sapru. Tættere kom hjemmeholdet dog ikke, for Sortedamskolen fik lukket af, således af de vandt med 6-4.

Cecilia Saprus tre mål for hjemmeholdet var ikke nok. Foto: Søren Møller
Cecilia Saprus tre mål for hjemmeholdet var ikke nok. Foto: Søren Møller